about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انجمن کارشناسان امنیت سایبری نیجریه معتقدند که این کشور در سال جاری با تهدیدات فزاینده سایبری مواجه خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ انجمن کارشناسان امنیت سایبری نیجریه (CSEAN) افزایش تهدیدات داخلی برای این کشور در سال 2024 را پیش‌بینی کرده که ناشی از افزایش استفاده مخرب از هوش مصنوعی است.

این انجمن به عنوان مرجع همه متخصصان امنیت سایبری در نیجریه، اظهار داشت که همکاری با مجریان قانون در رسیدگی و پیگیری قانونی این کلاهبرداری‌ها امری حیاتی است؛ این موضوع در پیش‌بینی انجمن برای سال 2024 ذکر شده است.

در بخشی از این گزارش آمده است :

«در پیش‌بینی مسیر پیش‌رو، پیش‌بینی‌های تهدید سایبری ملی انجمن کارشناسان امنیت سایبری نیجریه در سال 2024 به افزایش مداوم اطلاعات نادرست، حملات باج‌افزاری، حملات علیه دارایی‌های آنلاین آسیب‌پذیر دولتی، کلاهبرداری‌های رمزنگاری، کلاهبرداری‌های سود و استخدام، اطلاعات و اعتبار سرقت، تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی، کلاهبرداری با جعل هویت، تهدیدات داخلی، هک‌تیویسم سایبری و تخریب وب اشاره می‌کند.»

در میان این مشکلات اقتصادی، جرایم سایبری به یک گزینه جذاب تبدیل شده که درآمدهای غیرقانونی قابل توجهی را ارائه می‌دهد. کارشناسان معتقدند که کسب و کارها و سازمان‌ها باید اقدامات مختلفی را برای مبارزه با این تهدید رو به رشد اتخاذ کنند؛ اینها شامل افزایش دستمزد کارکنان برای همسویی بهتر با هزینه‌های زندگی، ارائه انگیزه‌های مالی برای وفاداری، انجام آموزش‌های اخلاقی با تأکید بر مسئولیت‌های امنیت سایبری، نظارت بر رفتار کارکنان و اجرای پروتکل‌های امنیت سایبری قوی مانند احراز هویت چندعاملی است.

با توجه به رویدادهای سال 2023، جایی که نیجریه با نیروی مخرب هک‌تیویسم سایبری پس از کودتای دولتی در نیجر مواجه شد، به احتمال زیاد این کشور در سال 2024 شاهد افزایش فعالیت‌های مشابه خواهد بود.

انجمن کارشناسان امنیت سایبری نیجریه در گزارش خود توضیح دادند :

«برای کاهش این تهدید فزاینده سایبری در سال 2024، نیجریه باید رویکردی چند وجهی اتخاذ کند. تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری بسیار مهم است. این شامل سرمایه‌گذاری در فناوری‌های امنیتی پیشرفته و افزایش توانایی پرسنل امنیت سایبری است.»

آده سویینکا (Ade Soyinka)، رئیس انجمن کارشناسان امنیت سایبری نیجریه، در اظهار نظر در مورد این گزارش، بر لزوم همکاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی، اتخاذ منابع محاسباتی به‌روز شده و تعهد به بهترین شیوه‌های امنیت سایبری تأکید کرد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.