about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اوکراین اعلام کرد که با توجه به فعالیت‌های پهپادهای روسیه، به ربات‌های زمینی و هوایی نیاز دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جنگ در اوکراین یک آزمایشگاه زنده برای جنگ الکترونیکی است که عمدتاً بین سیستم‌های بدون سرنشین هوابرد در هر 2 طرف انجام می‌شود. اما اخلال در فعالیت‌های پهپادهای روسیه در زمین نیز قابل توجه است.

ایوان پاولنکو (Ivan Pavlenko)، افسر ارشد جنگ الکترونیک و رئیس اداره جنگ الکترونیک و سایبری نیروهای مسلح اوکراین، گفت:

«کشور من شاهد یک جنگ کاملاً جدید، ربات‌ها، است. من می‌گویم ربات‌ها، زیرا امروز آنها بیشتر از همه با پهپادهای [دید اول شخص] می‌جنگند. این مسئله در مورد پهپادها است.»

پاولنکو در سمپوزیوم و کنوانسیون بین‌المللی انجمن «Old Crows» در ماه دسامبر گذشته اعلام کرد که مبارزه با هواپیماهای بدون سرنشین در هوا می‌تواند برای سیستم‌های روی زمین و قرار دادن سیستم‌های جنگ الکترونیک روی پلت‌فرم‌های رباتیک مفید باشد.

وی با اشاره به اینکه قابلیت‌های جنگ الکترونیکی قرار داده شده روی یک ربات می‌تواند کمک کند تا سربازان روی زمین دورتر از خطر باشند، افزود که سیستم‌های طراحی شده برای مختل کردن پهپادهای روسی، نصب شده روی سکوهای زمینی رباتیک، می‌توانند به‌طور مؤثرتر و ایمن‌تر از یک انسان پیش بروند و باید واقعاً درک کرد که زندگی انسان بسیار مهم است.

یک ربات می‌تواند سربازان اوکراینی را در حملات تعقیب و از آنها در برابر حملات هواپیماهای بدون سرنشین محافظت کند یا برای شناسایی مواضع پهپادهای روسیه به جلو ادامه دهد. این پلتفرم می‌تواند از آنتن‌های جهت‌دار بسیار مؤثر استفاده کند که به اپراتورها اجازه می‌دهد از فاصله ایمن‌تری حرکت کنند. او گفت:

«ما می‌توانیم از آن به روش‌های مختلف، مانند استقرار در مناطق دورافتاده، استفاده کنیم. پلتفرم‌های زمینی همچنین به ما توانایی نصب پارازیت‌های باند پهن نسبتاً بزرگ را می‌دهند. پارازیت‌های باند پهن سیگنال رادیویی را در طیف وسیعی از فرکانس‌ها مخابره و کانال‌های ارتباطی را در باند فرکانس آن مختل یا مسدود می‌کنند.»

سیستم‌های جنگ الکترونیک نیز معمولاً انرژی‌زا هستند، منبعی که پاولنکو گفت «مهم‌ترین» است، زیرا در خط درگیری، نمی‌توان از ژنراتور استفاده کرد، زیرا شما بسیار سریع کشف و کشته خواهید شد. او اظهار داشت که سکوهای زمینی رباتیک می‌توانند از باتری‌های پرقدرت استفاده کنند و این بسیار مؤثر است.

پاولنکو توضیح داد که مؤثرترین راه برای حل مشکلات با تعدادی از انواع مختلف سیستم، هم در زمین و هم در هوا است.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.