about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک شرکت خدماتی در پنسیلوانیا اعلام کرد که اطلاعات اولیه برخی از مشتریان، که در سال ۲۰۲۳ از یکی از پیمانکاران آن به سرقت رفته بود، اخیراً به‌صورت آنلاین منتشر شده است. با این حال، این حادثه سیستم‌های اصلی شرکت را تحت تأثیر قرار نداده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت خدمات الکتریک پی پی ال (PPL Electric Utilities) در بیانیه‌ای که از طریق ایمیل منتشر شد، اعلام کرد که پیمانکار این شرکت در ژوئن ۲۰۲۳ اطلاع داده که یک رخنه امنیتی از طریق یک آسیب‌پذیری گسترده در نرم‌افزار انتقال فایل موو ایت (MOVEit) رخ داده است.

این رخنه بر صدها سازمان تأثیر گذاشت و داده‌های ده‌ها میلیون نفر را در معرض خطر قرار داد.

یکی از سخنگویان پی پی ال تأیید کرد که داده‌های سرقت‌شده در دسامبر ۲۰۲۴ به‌صورت آنلاین منتشر شده است.

این سخنگو بیان کرد:

اطلاعات منتشرشده محدود به اطلاعات پایه‌ای مانند نام، آدرس، شماره تلفن، آدرس ایمیل و شماره حساب بوده است.

وی تأکید کرد که این اطلاعات شامل مشخصات بانکی، اطلاعات کارت اعتباری، شماره‌های تأمین اجتماعی یا رمزهای عبور حساب‌ها نبوده است، زیرا پی پی ال چنین اطلاعاتی را با پیمانکار خود به اشتراک نمی‌گذاشت.

این شرکت افزود:

این مسئله کاملاً مستقل از سیستم‌ها و زیرساخت‌های حیاتی پی پی ال در تمام مناطق خدماتی ما است.

شرکت پی پی ال، که مقر آن در آلنتاون، پنسیلوانیا قرار دارد، این هفته اعلام کرد که درآمد عملیاتی آن در سال ۲۰۲۴ به ۸.۴۶ میلیارد دلار رسیده است.

این شرکت همچنین خدماتی را در ایالت‌های کنتاکی و رود آیلند ارائه می‌دهد.

حداقل یک سازمان امنیت سایبری، داده‌های منتشرشده پی پی ال را به فردی با نام مستعار نیم لس (nam3l3ess) مرتبط دانسته است.

این فرد اطلاعات ده‌ها نهاد دیگر را که تحت تأثیر رخنه موو ایت قرار گرفته‌اند، منتشر کرده است، از جمله اطلاعات دلتا ایرلاینز و آمازون.

رخنه اولیه در موو ایت به گروه باج‌افزاری کلاپ (Clop) نسبت داده شده است.

در ژانویه ۲۰۲۵، یک شرکت خدماتی دیگر در تگزاس به نام سنترپوینت انرژی (CenterPoint Energy) نیز اعلام کرد که در حال بررسی یک نشت اطلاعات مشابه در یکی از پیمانکاران خود است.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.