about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

NSA از شرکت‌های حقوقی آمریکا هم جاسوسی می‌کند

اسناد فوق محرمانه افشا شده از سوی ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی ایالت متحده، نشان می‌دهد که این سازمان به همراه سازمان جاسوسی استرالیا از شرکت‌های حقوقی آمریکایی که در ارتباط با سایر کشورها فعالیت می‌کردند نیز جاسوسی کرده است.

اسناد فوق محرمانه افشا شده از سوی ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی ایالت متحده، نشان می‌دهد که این سازمان به همراه سازمان جاسوسی استرالیا از شرکت‌های حقوقی آمریکایی که در ارتباط با سایر کشورها فعالیت می‌کردند نیز جاسوسی کرده است.

خبرگزاری تایمز با توجه به سندی مربوط به ماه فوریه 2013 می‌نویسد که دولت اندونزی این شرکت‌های حقوقی را به منظور انجام مذاکرات تجاری به کار گرفته در حالی که آنها تحت جاسوسی سازمان اطلاعاتی استرالیا قرار گرفته بودند.


آژانس اطلاعاتی استرالیا به آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که در حال جاسوسی از گفت‌وگوها و ارتباطات بین مقامات اندونزی و شرکت حقوقی آمریکایی است . سازمان جاسوسی استرالیا به NSA پیشنهاد به اشتراک گذاشتن این اطلاعات را نیز بیان کرده بود.


هر چند در این سند به نام این شرکت حقوقی اشاره‌ا‌ی نشده است اما شرکت میر براون ، که در شیکاگو مستقر است و در امور حقوقی بین المللی فعالیت می‌کند، در آن زمان به دولت اندونزی درباره امور تجاری مشاوره داده بود.


دوان لیتون، وکیل این شرکت می‌گوید که شواهدی در اختیار ندارد که نشان دهد او یا شرکتش تحت نظر آژانس‌های اطلاعاتی استرالیایی یا آمریکایی قرار داشته ، اما بیان می‌کند که هرگز به این موضوع که ممکن است تحت جاسوسی قرار داشته باشد حتی فکر هم نکرده است.


افشای این سند در حالی صورت می‌گیرد که سازمان جاسوسی ایالت متحده بارها اعلام کرده که در زمینه کسب و کار، مناقشات تجاری و شرکت‌های حقوقی هیچ گونه شنود و جاسوسی انجام نداده است./

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.