about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به گفته منابع آگاه روزنامه نیویورک تایمز، هکرها یک کارزار چندساله برای نفوذ به این سیستم انجام داده‌اند، هرچند هنوز مشخص نیست کدام نهاد روسی پشت این نفوذ بوده و آیا کشورهای دیگری نیز در آن نقش داشته‌اند یا خیر.

بر اساس این گزارش، مقام‌های دادگاه‌های فدرال اخیراً به کارکنان وزارت دادگستری و قضات هشدار داده‌اند که هکرها به پرونده‌های محافظت‌شده دسترسی پیدا کرده‌اند.

نیویورک تایمز با استناد به یک یادداشت داخلی که به دست آورده، نوشته است که مهاجمان در ابتدا بر پرونده‌های کیفری با ارتباطات بین‌المللی تمرکز کرده‌اند و این امر دست‌کم در هشت دادگاه فدرال ناحیه‌ای مشاهده شده است.

مقام‌های آمریکایی تاکنون هویت عوامل این حمله سایبری یا میزان اطلاعات به خطر افتاده را اعلام نکرده‌اند و روسیه نیز واکنش عمومی نشان نداده است.

با این حال، دستگاه قضایی آمریکا اواخر پنجشنبه تأیید کرد که سامانه‌های الکترونیکی مدیریت پرونده‌ها که حاوی اسناد محرمانه هستند، هدف حمله سایبری قرار گرفته‌اند و اعلام کرد اقدامات بیشتری برای تقویت حفاظت از اسناد حساس در دست اجراست.

 

منبع:

تازه ترین ها

تشدید جریمه‌های احتمالی شرکت‌های فناوری توسط استرالیا

استرالیا ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی کودکان را تشدید و جریمه‌های احتمالی شرکت‌های فناوری را دو برابر می‌کند.

تهدید
1405/04/06 - 21:49- آمریکا

تهدید اتحادیه اروپا توسط ترامپ

دونالد ترامپ اعلام کرد که بر تمام کالاهای هر کشوری که مالیات خدمات دیجیتال بر شرکت‌های آمریکایی وضع کند، ۱۰۰٪ تعرفه اعمال خواهد کرد.

راه‌اندازی
1405/04/06 - 20:03- هوش مصنوعي

راه‌اندازی مرکز داده از طریق اتصال مستقیم برق سبز در چین

چین اولین مرکز داده هوش مصنوعی خود را که کاملاً از طریق اتصال مستقیم برق سبز تغذیه می‌شود، راه‌اندازی کرده است.