about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

تیک‌تاک به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد.

 به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، رسانه اجتماعی تیک‌تاک (Tik Tok) توسط نهادهای نظارتی فناوری اتحادیه اروپا به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد و مالک آن، بایت دنس (ByteDance)، را در معرض خطر جریمه‌ای تا سقف ۶ درصد از گردش مالی جهانی خود قرار داد.

 کمیسیون اروپا اعلام کرد که یافته‌های اولیه خود را پس از تحقیقاتی که در فوریه سال گذشته آغاز شد، برای تیک‌تاک ارسال کرده است.

 این مقام اجرایی اتحادیه اروپا گفت: 

 تیک‌تاک نتوانسته است به تعهد قانون خدمات دیجیتال مبنی بر انتشار یک مخزن تبلیغاتی که به محققان و کاربران امکان می‌دهد تبلیغات کلاهبرداری را شناسایی کنند، عمل کند.

 قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا از پلتفرم‌های آنلاین می‌خواهد که برای مقابله با محتوای غیرقانونی و مضر و همچنین ارائه اطلاعات در مورد تبلیغات، اقدامات بیشتری انجام دهند.

 کمیسیون اعلام کرد که این شرکت اطلاعات لازم در مورد محتوای تبلیغات، کاربران هدف و اینکه چه کسی هزینه تبلیغات را پرداخت کرده است، ارائه نمی‌دهد.

 هنا ویرکونن، رئیس فناوری اتحادیه اروپا، در بیانیه‌ای گفت: 

 شفافیت در تبلیغات آنلاین، اینکه چه کسی هزینه تبلیغات را پرداخت می‌کند و مخاطبان چگونه هدف قرار می‌گیرند برای حفظ منافع عمومی ضروری است.

 تیک‌تاک، یافته‌های کمیسیون را رد کرد.

 سخنگوی تیک‌تاک گفت: 

 درحالی‌که ما از اهداف این آیین‌نامه حمایت می‌کنیم و به بهبود ابزارهای شفافیت تبلیغات خود ادامه می‌دهیم، با برخی از تفاسیر کمیسیون مخالفیم و خاطرنشان می‌کنیم که راهنمایی‌ها از طریق یافته‌های اولیه ارائه می‌شوند، نه دستورالعمل‌های عمومی و روشن.

 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.