about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نخستین روبات وکیل ایران با عنوان «روبولگال» با حضور جمعی از مسئولان قضایی و وکلا رونمایی شد؛ فناوری که به گفته طراحان آن در گام نخست می‌توان از آن به منظور ارائه مشاوره حقوقی به مردم بهره‌گیری کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , نخستین روبات وکیل ایران با عنوان «روبولگال» که توسط دو فعال عرصه نوآوری و فناوری کشورمان طراحی شده است، عصر امروز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان قضایی و وکلا در محل هتل پارسیان استقلال رونمایی شد.

محمد واحدی از طراحان روبات وکیل ایرانی روبولگال در این مراسم در تشریح چگونگی کارکرد این روبات با بیان اینکه، این فناوری با بهره مندی از هوش مصنوعی قرار است کار یک وکیل و مشاور را برای کاربر انجام دهد افزود:این سامانه طبیعتا در فاز توسعه نیز می‌تواند کمک دستیار وکلا و همچنین قضات برای امر قضاوت مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه، طبق برنامه ریزی صفحه اول سامانه روبولگال ساده طراحی شده است، دلیل این طراحی ساده را استفاده همه کاربران در هر سطحی از دانش حقوقی حتی افراد فاقد سواد حقوقی از این فناوری اعلام کرد.

این فعال حوزه نوآوری در ادامه در خصوص تفاوت این سامانه با هوش مصنوعی اظهارکرد: تفاوت این دو در بازآموزی بر اساس مباحث حقوقی ایران است به طوری که در برخی حوزه‌ها این بازآموزی کامل‌تر از سایر حوزه‌ها است و نحوه بازآموزی نیز بر می‌گردد به اینکه یک سری پرونده‌ها و سوالات مشابه وجود دارد و اینها از سامانه‌های موجود جمع آوری شده است.

واحدی افزود: کاربران بسته به مشکل خود در محاکم قضایی می‌توانند به آیکون‌های مختلف طراحی شده مراجعه و در طول دو دقیقه سوال خود را برای روبات روبولگال ضبط و یا تایپ کرده و پاسخ خود را دریافت و حتی اسکن و اگر فایل داشته باشند می‌توانند آن را بواسطه یک فلش در این سامانه آپلود کنند. البته این هم به شرطی است اجازه ورود این روبات‌ها از سوی مراجع قضایی صادر شود.

وی با بیان اینکه، متاسفانه نگاه بیشتر دستگاه‌های دولتی به تکنولوژی، نگاه بسته‌ای است در عین حال گفت: البته درگام نخست می‌توان از این فناوری به منظور ارائه مشاوره به مردم بهره گیری کرد و این بسیار کار مراجعین به محاکم قضایی را تسهیل خواهد کرد.

موضوع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.