about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرهای محور مقاومت از نفوذ به سیستم‌های نظامی رژیم صهیونیستی و استرالیا و افشای طرح‌های طبقه‌بندی‌شده خبر دادند.

ه گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته کارشناسان، یک گروه هکری طرفدار حماس، طرح‌های طبقه‌بندی‌شده برای خودروهای جنگی پیاده‌نظام نسل بعدی ردبک (Redback) استرالیا و همچنین ده‌ها عکس از کارمندان شرکت‌های دفاعی رژیم صهیونیستی را فاش کرده است.

این گروه هکری موسوم به سایبر طوفان (Cyber Toufan)، پس از حملات متعدد به شرکت‌های دفاعی رژیم صهیونیستی از ۱۷ شرکت مختلف و پس از دسترسی به فناوری‌های زنجیره تأمین شرکت مایا (MAYA)، رندرهای سه‌بعدی طبقه‌بندی‌شده و جزئیات فنی این پروژه ۷ میلیارد دلاری را منتشر کرد.

طبق گزارش روزنامه استرالیایی، گروه هکری اعلام کرد که به قلب عملیات‌های مهندسی دفاعی رژیم صهیونیستی نفوذ و در ۲۲ اکتبر امسال شروع به انتشار جزئیات ۳۶ پروژه نظامی بین 2 طرف کرده است.

گروه هکری در پستی گفت:

«از طریق سیستم‌ها، ما به تلفن‌ها، چاپگرها، روترها و دوربین‌های البیت و رافائل نفوذ کرده‌ایم. ما بیش از یک سال است که جلسات شما را با صدا و تصویر ضبط کرده‌ایم. این تازه شروع کار مایا است! ده‌ها ترابایت اطلاعات شخصی، اسناد اداری و فنی، تماس‌های صوتی و ضبط‌های ویدیویی از این جنایتکاران به دست آمده است. برخی از آنها موشک، پهپاد و تانک را طراحی کرده‌اند، در حالی که برخی دیگر در ساخت قطعات و برنامه‌ریزی سیستم‌های آنها مشارکت داشته‌اند و حتی آنها را به میدان نبرد منتقل کرده‌اند.»

سایبر طوفان اندکی پس از ماجرای طوفان‌الاقصی در ۷ اکتبر 2023 پدیدار شد.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «OP Innovate» در ماه می سال جاری گزارشی در مورد این گروه منتشر کرد و اظهار داشت که این گروه تمرکز مشخصی بر نهادهای مرتبط با اقتصاد و امنیت رژیم صهیونیستی دارد و پیمانکاران دولتی، شرکت‌های فناوری، ارائه دهندگان زیرساخت و شرکت‌های بین‌المللی که در اراضی اشغالی تجارت می‌کنند را هدف قرار می‌دهد.

این گروه همچنین بر سازمان‌هایی که زیرساخت وی‌پی‌ان یا فایروال آنها توسط ارائه دهندگان خدمات شخص ثالث، مانند بِزِک (Bezeq)، «Partner»، مدیریت می‌شود تمرکز دارد. در این موارد، به نظر می‌رسد مهاجمان از اعتبارنامه‌های پیش‌فرض یا قبلاً فاش شده مرتبط با پیکربندی‌های ارائه دهنده خدمات سوءاستفاده می‌کنند، نه با ورود غیرقانونی، بلکه با عبور از یک در قفل نشده به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند.

شرکت دفاعی هانوا (Hanwha) متعلق به کره جنوبی و استرالیا قراردادی برای خرید ۱۲۷ دستگاه تانک رِدبک به ارزش ۷ میلیارد دلار امضا کردند. رِدبک برای افزایش عملکرد، قدرت شلیک و محافظت مورد نیاز سربازان در میدان نبرد مدرن توسعه داده شده است.

از جمله سیستم‌هایی که روی این پلتفرم ادغام شده‌اند، می‌توان به برجک‌های البیت سیستمز (Elbit Systems) اسرائیل اشاره کرد که بر اساس آخرین نسل برجک ۳۰ میلی‌متری سرنشین‌دار و دوربین دید توپچی «COAPS» این شرکت، یک مجموعه حسگر و سیستم حفاظت فعال «Iron Fist»، سیستم نمایشگر پیشرفته آگاهی موقعیتی «Iron-Vision» نصب شده روی کلاه ایمنی و یک سیستم هشدار لیزری ساخته شده‌اند.

افشای اطلاعات

صدها عکس از کارمندان و همچنین ده‌ها پروژه از جمله سیستم نمایشگر نصب شده روی کلاه ایمنی، سیستم دفاع لیزری «Iron Beam» رافائل، موشک یخ‌شکن، موشک‌های ضد تانک «Spike NLOS» (غیرخط دید)، کانتینر ذخیره‌سازی هرمِس 900 البیت، هُویتزر خودکششی روئِم (ROEM) و سیستم خمپاره‌انداز برجک‌دار «Crossbow» منتشر شد. گزارش استرالیا حاکی از آن بود که طرح‌های مربوط به سیستم نمایشگر نصب‌شده روی کلاه ایمنی فاش شده است. این گروه همچنین این واقعیت را فاش کرد که نیروی دفاعی استرالیا در حال بررسی خرید موشک‌های ضد تانک Spike NLOS رافائل است.

منابع صنعت دفاعی رژیم صهیونیستی ادعا کردند که هیچ اطلاعات طبقه‌بندی‌شده‌ای توسط این گروه به دست نیامده یا فاش نشده است؛

رافائل نیز در بیانیه‌ای که توسط جروزالم پست ارائه شد، ادعا کرد:

«هیچ شبکه طبقه‌بندی‌شده رافائل، داده‌های مشتری یا سیستم‌های عملیاتی تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند. چارچوب امنیت سایبری رافائل از جمله پیشرفته‌ترین‌ها در این صنعت است و نظارت و حفاظت مداوم در تمام محیط‌های دیجیتال اعمال می‌شود. همه پروژه‌ها، برنامه‌ها و تعاملات مشتری کاملاً ایمن و بدون وقفه باقی می‌مانند.»

استرالیا به شدت از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرده است؛ اما در حالی که نخست وزیر آنتونی آلبانیزی (Anthony Albanese) اصرار دارد که این کشور به اسرائیل سلاح نمی‌فروشد، پت کانروی (Pat Conroy)، وزیر صنایع دفاعی استرالیا، هفته گذشته در نمایشگاه دریایی هند و اقیانوس آرام از استفاده این کشور از سیستم‌های نظامی رژیم صهیونیستی دفاع کرد.

او گفت:

«ما بابت دریافت بهترین تجهیزات ممکن برای نیروی دفاعی استرالیا عذرخواهی نمی‌کنیم.»

با این وجود، طبق گزارش مطبوعات محلی، این کشور بی‌سروصدا شروع به اعمال محدودیت‌های جدید بر مواد ارسالی از استرالیا به سرزمین‌های اشغالی کرده است.

طبق این گزارش با استناد به منابع مختلف صنعتی، کنترل صادرات دفاعی (DEC)، که درخواست‌های مجوز برای صادرات اقلام نظامی یا دو منظوره به خارج از کشور را ارزیابی می‌کند، شرط جدیدی را طبق مقررات گمرکی (صادرات ممنوعه) ۱۹۵۶ قرار داده است که در آن دارندگان مجوز دیگر مجاز به ارسال کالاهای تأیید شده به اراضی اشغالی نیستند.

در این گزارش آمده است که وزارت دفاع استرالیا با استناد به دلایل امنیت ملی و عدم اعتماد تجاری، از اظهار نظر در مورد این اقدام خودداری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.