about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

کمیته اطلاعات سنای آمریکا روز سه‌شنبه به پیشبرد نامزدی فرد معرفی‌شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای ریاست فرماندهی سایبری ایالات متحده و آژانس امنیت ملی رأی داد و این نامزدی را به صحن کامل سنا ارسال کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این کمیته با رأی ۱۴ موافق در برابر ۳ مخالف، ژنرال دو‌ستاره نیروی زمینی، جاشوا راد، را که هم‌اکنون معاون فرماندهی نیروهای هند-اقیانوسیه آمریکا است، تأیید کرد.

کمیته نیروهای مسلح سنا که به دلیل ساختار رهبری «دوگانه» این دو نهاد در این انتصاب نقش دارد، ماه گذشته نیز با رأی شفاهی با این انتخاب موافقت کرده بود.

راد که پیش‌تر تجربه‌ای در حوزه جنگ سایبری یا فعالیت‌های اطلاعاتی نداشته، هر دو جلسه بررسی صلاحیت خود را بدون مشکل پشت سر گذاشت.

قانون‌گذاران از هر دو حزب مشتاق هستند فردی مسئولیت عالی‌ترین سازمان جنگ سایبری نظامی آمریکا و همچنین نهاد شنود الکترونیکی خارجی این کشور را بر عهده بگیرد؛ نهادهایی که حدود ۱۰ ماه است بدون رهبر دائمی اداره می‌شوند.

دونالد ترامپ پیش‌تر به‌طور ناگهانی رئیس قبلی این نهادها و معاون او در آژانس امنیت ملی را پس از دیدار با لورا لومر، فعال راست‌گرای افراطی، برکنار کرده بود.

نامزدی راد اکنون به صحن کامل سنا ارسال شده و ممکن است پیش از پایان هفته درباره آن تصمیم‌گیری شود که احتمالاً از طریق رأی شفاهی خواهد بود.

با این حال، هر قانون‌گذاری می‌تواند به هر دلیلی روند بررسی این نامزدی را متوقف کند و موجب تأخیر شود.

اواخر ماه گذشته، سناتورها ژنرال لورنا ماهلاک از تفنگداران دریایی، رئیس نیروی مأموریت ملی سایبری، را به عنوان معاون راد تأیید کردند و سومین درجه ستاره‌ای را به او اعطا کردند.

همچنین انتظار می‌رود سرتیپ متیو لنوکس، از فرماندهان ارشد فرماندهی سایبری نیروی زمینی آمریکا، جانشین ماهلاک در فرماندهی این نیروی نخبه شود و درجه دوم ستاره‌ای خود را دریافت کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد