about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیتین ناتاراجان، معاون دوم آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های ایالات متحده که از اوایل دوران دولت بایدن فعالیت خود را آغاز کرد، در حال آماده‌سازی این سازمان برای انتقال به دولت جدید است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وی طی نزدیک به چهار سال اخیر شاهد تحول این آژانس در مقابله با تهدیدات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی آمریکا بوده است.

ناتاراجان اظهار داشت که طی این دوره، آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های ایالات متحده (CISA)، نه‌تنها به تقویت همکاری‌های بین‌المللی، دولتی و خصوصی پرداخته، بلکه زیرساخت‌های داخلی خود را نیز مستحکم‌تر کرده است.

به گفته او، آژانس توانسته است بسیاری از ابتکارات نوین را راه‌اندازی کند که برخی به‌صورت آشکار و برخی در پشت‌صحنه به تقویت امنیت سایبری فدرال کمک کرده‌اند.

یکی از مهم‌ترین دستاوردها، ایجاد سیستمی برای هشدارهای پیش‌گیرانه در مورد حملات باج‌افزاری است که تاکنون هزاران هشدار به صاحبان زیرساخت‌های حیاتی از جمله مراکز بهداشتی ارسال کرده است.

علاوه بر این، آژانس تلاش کرده تا اطلاعات خود را با شرکای مختلف به اشتراک بگذارد، به گونه‌ای که محصولات امنیتی دیگر فقط با نام آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های ایالات متحده ارائه نمی‌شوند و اغلب با همکاری اف بی آی (FBI) و سایر نهادهای اطلاعاتی تهیه می‌شوند.

یکی از پروژه‌های بزرگ آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های ایالات متحده، تدوین مقررات گزارش‌دهی حوادث سایبری (CIRCIA) برای زیرساخت‌های حیاتی است.

این قانون که در حال تکمیل است، برای بهبود امنیت دیجیتال ضروری شناخته شده است.

ناتاراجان تأکید کرد که اجرای این قانون باید به گونه‌ای باشد که بار زیادی بر دوش صنایع نگذارد و همچنین حریم خصوصی رعایت شود.

وی افزود که بررسی بیش از 900 نظر دریافت‌شده درباره این قانون در حال انجام است و هدف یافتن تعادلی مناسب بین گزارش‌دهی و حرکت رو به جلو در امنیت سایبری است.

به گفته ناتاراجان، یکی از حوزه‌هایی که به شدت تحت تأثیر حملات سایبری قرار گرفته، بخش بهداشت و درمان است.

وی با اشاره به تغییر رویکرد مهاجمان سایبری بیان کرد که برخلاف گذشته که نهادهای بهداشتی معمولاً در درگیری‌ها مورد حمله قرار نمی‌گرفتند، اکنون بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی هدف اصلی حملات باج‌افزاری شده‌اند.

او همچنین تأکید کرد که آگاهی مدیران ارشد سازمان‌های بهداشتی نسبت به امنیت سایبری افزایش یافته است، به طوری که اکنون بسیاری از مدیران عامل بیمارستان‌ها درباره سطوح آسیب‌پذیری سازمان‌های خود بحث می‌کنند؛ چیزی که پنج سال پیش غیرممکن به نظر می‌رسید.

در پاسخ به تهدیدات اخیر از سوی گروه‌های هکری مانند طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) و طوفان ولت یا ولت تایفون (Volt Typhoon)، ناتاراجان اطمینان داد که فرآیند انتقال به دولت جدید با شفافیت و همکاری کامل در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد که اکثر کارکنان آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های ایالات متحده از متخصصان حرفه‌ای هستند و تغییرات مدیریتی تأثیری بر فعالیت روزانه آنها نخواهد گذاشت.

او در پایان با ابراز خوش‌بینی نسبت به آینده این آژانس، اظهار کرد که مأموریت اصلی آن یعنی افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی کشور علیه تهدیدات سایبری و فیزیکی ادامه خواهد داشت.

 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.