about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت «Positive Technologies» با یک ارائه‌دهنده روسی راه‌حل‌های امنیت سایبری باهدف اشتراک تخصص امنیت سایبری مشارکت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ روسی «Positive Technologies» قرارداد همکاری با شرکت مصری «Mideast Communication Systems»، ارائه‌دهنده پیشرو فناوری اطلاعات و راه‌حل‌های امنیت سایبری در بازارهای خاورمیانه و آفریقا، امضا کرد.

این مشارکت بر اشتراک تخصص امنیت سایبری و ترویج مشترک محصولات و خدمات در مصر، عربستان سعودی و آفریقا برای امنیت سایبری مبتنی بر نتیجه متمرکز خواهد بود.

حملات سایبری همچنان در سراسر جهان در حال افزایش است: در خاورمیانه، تعداد آنها در ۳ماهه اول نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳ برابر شده است. در آفریقا، بیش از ۷۰ درصد از کل حملات سایبری در سال گذشته، بخش‌های عمومی، مالی، صنعت و مخابرات را هدف قرار داده است. تحقیقات بازار وب تاریک برای همین دوره نشان می‌دهد که اطلاعات دسترسی به شبکه‌های شرکت‌های بزرگ داخلی به طور متوسط باقیمت ۲۹۷۰ دلار در دسترس است.

بر اساس گزارش ۲۰۲۳-۲۰۲۴ اتحادیه بین‌المللی مخابرات، مصر یکی از ۱۲ کشوری است که بالاترین رتبه را در شاخص جهانی امنیت سایبری کسب کرده است. بااین‌حال، Positive Technologies این کشور را از نظر تعداد حملات سایبری (۱۳ درصد) پس از آفریقای جنوبی (۲۲ درصد) در رتبه دوم در قاره آفریقا قرار داده است.

تارک شاباکا (Tarek Shabaka)، مدیرعامل شرکت مصری، اظهار داشت:

«شرکت ۱۸ سال است که در امنیت سایبری حضور دارد و امروز برنامه راهبُردی ما بر اجرای راه‌حل‌های پیشرفته، حمایت از تحول دیجیتال مصر و گسترش در منطقه متمرکز شده است. شرکت ما در چند سال گذشته حضور خود را در آفریقا افزایش داده است. من مطمئن هستم که همکاری ما با Positive Technologies، توسعه‌دهنده پیشرو راه‌حل‌ها و خدمات امنیت سایبری پیشرفته، به ما کمک می‌کند تا در ایجاد سطح بالایی از انعطاف‌پذیری سایبری در بین شرکت‌ها و سازمان‌ها در منطقه مشارکت داشته باشیم.»

ایلیا لئونوف (Ilya Leonov)، مدیر منطقه‌ای Positive Technologies در خاورمیانه و آفریقا، اظهار داشت که شرکت روسی چندین سال است که در خاورمیانه فعالیت دارد و برای گسترش شبکه شریک خود در آفریقا هیجان‌زده است.

لئونوف گفت:

«شرکت مصری تجربه زیادی با بخش دولتی و مؤسسات مالی دارد و می‌بینیم بیش از نیمی از حملات سایبری در آفریقا هدف قرار گرفته‌اند. ما آماده هستیم تا تخصص، تجربه و دانش عملی گسترده خود را با شرکای خود به اشتراک بگذاریم. همکاری ما با این شرکت فراتر از مصر گسترش خواهد یافت و سایر کشورهای خاورمیانه و آفریقا را نیز شامل می‌شود. اولویت به ایمنی صنعتی، «DevSecOps»، خدمات تیم قرمز و ارزیابی امنیتی داده خواهد شد.»

Mideast Communication Systems در سال ۲۰۰۶ در مصر تأسیس شد و امروز نیز دارای دفتری در نایروبی است و در ۱۰ کشور در شرق و مرکز آفریقا فعالیت می‌کند. این شرکت سالانه میزبان نشست «FDC Summit»، یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های فناوری اطلاعات در مصر است که با دولت مصر و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.