about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسرائیلی «Orca Security»، استارت‌آپ «Opus» را خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Orca Security»، شرکتی اسرائیلی که پلتفرم امنیتی ابری را برای سازمان‌ها فراهم می‌کند، در حال خرید استارت‌آپ اسرائیلی «Opus» است که فناوری خودکارسازی و برنامه‌ریزی فرآیندها با استفاده از عوامل هوش مصنوعی را توسعه داده است. این شرکت‌ها قیمت معامله را فاش نکردند، اما تخمین زده می‌شود که ده‌ها میلیون دلار باشد.

Opus در سال ۲۰۲۲ توسط مدیرعامل مِنی هار (Meni Har) و اور گابای (Or Gabay)، مدیر ارشد فناوری، که بخشی از تیم بنیانگذار «Siemplify» بودند، تأسیس و در سال ۲۰۲۱ توسط ابر گوگل (Google Cloud) خریداری شد. Opus در دور اولیه سرمایه‌گذاری خود ۱۰ میلیون دلار به رهبری «YL Ventures» و با مشارکت «Tiger Global»، جورج کورتز (George Kurtz)، مدیرعامل و بنیانگذار کروداسترایک (Crowdstrike) و یوری موکادی (Uri Mokadi)، بنیانگذار سایبرآرک (CyberArk)، جمع‌آوری کرد.

با این خرید، Orca سرمایه‌گذاری خود را در عوامل هوش مصنوعی گسترش می‌دهد و سازمان‌ها را قادر می‌سازد تا در زمان واقعی پاسخ دهند، در زمان ارزشمند تیم‌های امنیتی صرفه‌جویی و فرآیندهای اصلاح را در مقیاس بزرگ تسریع کنند. با ترکیب تخصص Opus، Orca نه تنها قادر به شناسایی و اولویت‌بندی خطرات خواهد بود - بلکه می‌تواند آنها را به صورت خودکار، آسان و در مقیاس بزرگ، اصلاح و پیشگیری کند.

گیل گرون (Gil Geron)، بنیانگذار و مدیرعامل Orca Security، اظهار داشت:

«استفاده از عوامل هوش مصنوعی گام مهم بعدی برای Orca و کل صنعت امنیت ابری است. با خرید Opus، ما با قدرت وارد دوره بعدی می‌شویم که در آن مسائل امنیتی به طور خودکار شناسایی و حل می‌شوند.»

مِنی هار، بنیانگذار و مدیرعامل Opus، نیز درخصوص این مشارکت عنوان کرد:

«Orca رویکرد فعلی امنیت ابری را ابداع کرد و همچنان به رهبری نوآوری در این زمینه ادامه می‌دهد. مأموریت ما در Opus همیشه بستن آخرین حلقه بوده تا اصلاح مسائل امنیتی بسیار ساده‌تر و کارآمدتر شود.»

Orca در سال ۲۰۱۹ تأسیس شد و از زمان تأسیس ۶۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه جمع‌آوری کرده است. این شرکت تقریباً ۴۰۰ نفر را در مرکز توسعه خود در تل‌آویو و دفاتری در پورتلند، تگزاس و باتون روژ در ایالات متحده، بنگلور در هند و استرالیا استخدام کرده است. پلتفرم شرکت توسط صدها شرکت در سراسر جهان، از جمله «SAP»، «Gannett»، «Autodesk»، «Unity»، «Lemonade» و «Digital Turbine» استفاده می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.