about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شرکت «DNB» و آژانس امنیت سایبری مالزی برای امنیت شبکه 5G مشارکت کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپراتور 5G مالزیایی «Digital Nasional Berhad» اعلام کرد که یک قرارداد همکاری با مرکز ملی تخصصی امنیت سایبری (CSM) با هدف تقویت امنیت سایبری برای شبکه‌های 5G امضا کرده است.

براساس این قرارداد همکاری که در مرکز تجربه پورتال My5G اپراتور DNB امضا شد، DNB و آژانس امنیت سایبری مالزی دستورالعمل‌های امنیتی 5G را توسعه خواهند داد که به عنوان یک نیاز اساسی برای صنعت مخابرات و به عنوان یک اصل راهنما برای پیاده‌سازی امنیت 5G آینده عمل می‌کند.

اپراتور DNB و آژانس امنیت سایبری مالزی همچنین یک مرکز ملی تست امنیت سایبری 5G ایجاد خواهند کرد که به گفته DNB به عنوان یک پلتفرم برای بازیگران صنعت به منظور شناسایی آسیب‌پذیری‌ها، اطمینان از انطباق با استانداردها و اعتبارسنجی اقدامات امنیتی عمل خواهد کرد. این 2 شرکت همچنین اطلاعات تهدید را با یکدیگر به اشتراک خواهند گذاشت.

هر 2 طرف در آغاز سال جاری تحت نظارت وزارت دیجیتال قرار گرفتند. گوبیند سینگ دیو (Gobind Singh Deo)، وزیر دیجیتال مالزی در مراسم امضای قرارداد گفت که دولت شبکه 5G DNB را یکی از بخش‌های زیرساخت اطلاعات ملی حیاتی کشور می‌داند که بر دفاع ملی، ثبات اقتصادی، عملکردهای دولتی و روال‌های اجتماعی تأثیر می‌گذارد.

وی در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«امنیت سایبری یک مسئولیت مشترک است که نیاز به تجمیع منابع، اطلاعات و تخصص دارد. با تقویت اتحادها و مشارکت‌ها، می‌توانیم توانایی جمعی خود را برای شناسایی، پیشگیری و پاسخ به تهدیدات سایبری افزایش دهیم.»

ناسوشن محمد (Nasution Mohamed)، مدیر اجرایی DNB توضیح داد که یک اکوسیستم امنیت سایبری قوی برای اطمینان از انعطاف‌پذیری شبکه 5G آن ضروری است، زیرا بخش‌های صنعتی، تجاری و عمومی تلاش‌های دیجیتالی خود را از طریق 5G تسریع می‌کنند.

در واقع، دولت برای استفاده بیشتر و تحریک نوآوری دیجیتال، روی جذب 5G توسط شرکت‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند. وزارت دیجیتال و کمیسیون ارتباطات و چند رسانه‌ای مالزی (MCMC) از ماه می امسال در حال مذاکره برای ایجاد سیاستی برای تشویق گسترش 5G خصوصی برای موارد استفاده صنعتی در بخش‌هایی مانند بهداشت، تولید، کشاورزی و آبزی‌پروری هستند.

شبکه 5G DNB در حال حاضر بیش از 80 درصد از مناطق پرجمعیت را پوشش می‌دهد و دولت در حال حاضر در حال کار برای ایجاد دومین شبکه 5G تحت مدل شبکه دوگانه خود است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.