about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد همزمان با آغاز مرحله حذفی رقابت‌های جام جهانی، نزدیک به ۴۰۰ دامنه اینترنتی که به‌صورت غیرقانونی مسابقات را پخش می‌کردند، توقیف و از دسترس خارج شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بر اساس بیانیه وزارت دادگستری آمریکا، این اقدام در چارچوب عملیات مشترک نهادهای انتظامی و قضایی آمریکا برای مقابله با نقض حقوق مالکیت فکری و جرائم سایبری انجام شده است.

مقام‌های آمریکایی تأکید کردند استفاده از وب‌سایت‌های غیرمجاز پخش مسابقات، علاوه بر نقض قوانین کپی‌رایت، کاربران را در معرض تهدیدات امنیت سایبری نیز قرار می‌دهد.

اریک ویندوورف، رئیس دفتر واشنگتن سازمان تحقیقات امنیت داخلی آمریکا (HSI)، گفت:

این وب‌سایت‌ها نه‌تنها قوانین حق نشر را نقض می‌کنند، بلکه کاربران را در معرض خطراتی همچون آلودگی به بدافزارها و برقراری ارتباطات ناامن قرار می‌دهند که می‌تواند اطلاعات شخصی و مالی آنان را به خطر بیندازد.

به گفته وزارت دادگستری آمریکا، فیفا در شناسایی دامنه‌های متخلف با مقام‌های آمریکایی همکاری کرده است.

همچنین شرکت ان بی سی یونیورسال (NBCUniversal) و چند نهاد دیگر نیز در اجرای این عملیات مشارکت داشته‌اند.

این عملیات با هدایت سازمان  تحقیقات امنیت داخلی آمریکا، زیرمجموعه وزارت امنیت داخلی آمریکا، و با همکاری شبکه بین‌المللی دادستان‌های مبارزه با جرائم رایانه‌ای و مالکیت فکری (ICHIP) انجام شده است.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سرورها و دامنه‌های مرتبط با پخش غیرقانونی مسابقات جام جهانی در کشورهای پرو و بلغارستان که از مراکز شناخته‌شده فعالیت‌های مرتبط با دزدی اینترنتی محسوب می‌شوند، هدف این عملیات قرار گرفتند.

همچنین اقدامات مشابهی با پشتیبانی شبکه بین‌المللی دادستان‌های مبارزه با جرائم رایانه‌ای و مالکیت فکری در کشورهای کروواسی، رومانی، لهستان و کلمبیا نیز اجرا شده است.

سازمان تحقیقات امنیت داخلی آمریکا پیش‌تر نیز در جریان رقابت‌های جام جهانی سال ۲۰۲۲، بیش از ۷۰ وب‌سایت پخش غیرقانونی مسابقات را توقیف کرده بود.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند بخش عمده پخش‌های غیرمجاز مسابقات ورزشی از طریق سامانه‌های موسوم به تلویزیون مبتنی بر پروتکل اینترنت (IPTV) انجام می‌شود.

در سال‌های اخیر نیز نهادهای قضایی آمریکا چندین شبکه بزرگ پخش غیرقانونی از جمله StreamEast و 247TVStream  را هدف عملیات قضایی قرار داده‌اند.

بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد فعالیت شبکه‌های غیرقانونی پخش اینترنتی مسابقات ورزشی سالانه درآمدی چند میلیون دلاری برای گردانندگان آن‌ها ایجاد می‌کند، در حالی که کاربران این سرویس‌ها همواره در معرض مخاطرات امنیتی از جمله بدافزارها، سرقت اطلاعات و کلاهبرداری‌های اینترنتی قرار دارند.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.

استرالیایی‌ها
1405/05/11 - 12:59- اقیانوسیه

استرالیایی‌ها خواستار مدیریت شفاف در فناوری‌های کوانتومی شدند

طی یک گفتگوی ملی، استرالیایی‌ها خواهان شفافیت، نظارت و دسترسی عادلانه به مزایای فناوری‌های کوانتومی شدند.