about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته یکی از فرماندهان سابق نیروی دریایی فرانسه، استقرار سیستم‌های کاملاً خودمختار در زیر آب، کلید حفظ برتری در این حوزه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، شرکت آیمریک مولارت دی تورسی (Aymeric Moullart de Torcy) که اکنون بازاریابی سیستم های بدون سرنشین را در گروه ناوال (Naval Group) مدیریت می کند، این هفته در نمایشگاه یومکس (UMEX) که 22 تا 25 ژانویه در امارات متحده عربی برگزار شد، بیان کرد:

ما معتقدیم که بخش زیر آب، آخرین منطقه آزادی برای عملیات دریایی است. در گروه ناوال، ما معتقدیم که برای استفاده از تمام پتانسیل دنیای زیر آب، باید کاملاً خودمختار و مستقل از پیوند داده‌ها بود، که به نظر می‌رسد اوکراینی‌ها هنوز این کار را انجام نداده‌اند.

با وجود نیروی هوایی مدرن‌تر روسیه، اوکراین از پهپادهای ارزان قیمت به‌عنوان سلاح‌های قدرتمند استفاده کرده است.

روسیه در فوریه 2022 تهاجم تمام عیاری را علیه اوکراین آغاز کرد که در آن از تسلیحات هوایی و سیستم های توپخانه ای نیز استفاده نمود.

د تورسی گفت:

در عین حال، تنها ثروتمندترین ها در دنیای زیر آب زنده خواهند ماند؛ ثروتمندترین ها از این نظر که به اندازه کافی برای توسعه قابلیت های مناسب سرمایه گذاری می کنند و کسانی که در این زمینه تجربه دارند.

هنگام ایجاد سکوهای بدون سرنشین برای استفاده در آب، عوامل متعددی نقش دارند.

اینها می تواند شامل برخاستن از آب باشد که به خودی خود می تواند مانعی باشد و همچنین بازیابی یک وسیله نقلیه زیر آب بدون سرنشین پس از اتمام ماموریت، کاری که گاهی به دلیل مقدار آب جابجا شده دشوار است.

نماینده این شرکت خاطرنشان کرد که عامل چالش برانگیز دیگر برای اپراتورها ممکن است به سطح بلوغ فناوری به کار گرفته شده مربوط باشد.

به عنوان مثال، با نگاه کردن به اوکراین، آنها وسایل نقلیه بدون سرنشین در زیر آب (UUV) بسیار هوشمندانه ای ساخته اند، اما بسیاری از آنها هنوز به پیوند داده دائمی نیاز دارند که همین موضوع در زیر آب می تواند بسیار محدود کننده باشد؛ زیرا به این معنی است که شما یک آنتن در بالای آب دارید و قابل تشخیص تر هستید و نمی توانید شیرجه بزنید.

در طول تابستان، این شرکت فرانسوی قراردادی را با آژانس تدارکات دفاعی کشور (DGA) برای مطالعه طراحی یک وسیله نقلیه زیردریایی جنگی بدون سرنشین امضا کرد.

فاز اول این قرارداد در ماه جاری میلادی آغاز شد و شامل موارد استفاده از فناوری است که با تعریف یک نمونه اولیه به پایان می رسد.

پس از تکمیل، مرحله دوم شامل آزمایش بیشتر نمونه اولیه با نیروی دریایی فرانسه و همچنین سایر نیروهای دریایی خواهد بود.

گروه ناوال اعلام کرد که یک نمونه اولیه را تا پایان سال 2026 یا اوایل سال 2027 تولید خواهد کرد.

این سیستم برای انجام ماموریت های جمع آوری اطلاعات در بالا و زیر سطح و همچنین عملیات در محیط های مورد بحث است.

دی تورسی هشدار داد که استفاده از دارایی‌های ارزان در این محیط‌های پرتقاضا ممکن است به فرد اجازه ندهد که یک روزنه کامل تهدید داشته باشد یا تمام الزامات ماموریت را برآورده کند.

این شرکت افزود:

اگر می خواهید محصولات ارزان قیمت داشته باشید، محصولات محدودی خواهید داشت.

دی تورسی تأکید کرد که پیشرفت فناوری زیرآبی بدون سرنشین نشان‌دهنده بی‌اهمیت شدن دارایی‌های خدمه در عملیات دریایی نیست، بلکه نشان‌دهنده اهمیت تیم‌سازی سرنشین-بدون سرنشین است. برای عملیات‌های پیشرفته، باید دارایی‌های سرنشین‌دار و بدون سرنشین مکمل یکدیگر باشند و در حال حاضر پلت‌فرم‌های سرنشین دار بیشترین تجربه را دارند.

 

منبع:

تازه ترین ها
وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.