about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

معرفی کانون جرایم سایبری در هند

ایالت تلانگانا در هند به کانون جرایم سایبری در این کشور در 6 ماهه اول سال جاری تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ صنعت فناوری اطلاعات در حال شکوفایی، همراه با غلظت انبوه افراد دارای ارزش خالص بالا (HNIs)، حیدرآباد را در لیست مجرمان سایبری قرار داده است، به طوری که ایالت تلانگانا (Telangana) بیشترین سهم از حملات بدافزاری گزارش شده از سراسر هند در سال 2023 را به خود اختصاص داده است.

به گفته محققان، برخی مهاجمان به سیستم‌ها نفوذ می‌کنند تا ایالت را به کانون جغرافیایی برای چنین حملاتی تبدیل کنند، از کلاهبرداران تازه کار رمز عبور یکبار مصرف (OTP) در منطقه جرایم سایبری «Jharkhand» تا مهاجمان بدافزار ماهری که در دفاتر شیک کار می‌کنند.

بر اساس آخرین گزارش تهدید سایبری هند، تلانگانا با 14 درصد از چنین حملاتی در مجموع در رتبه بعدی تامیل نادو قرار گرفته است. در میان شهرها، حیدرآباد پس از سورات و بنگالور در رتبه سوم در فهرست مخوف قرار گرفت.

معاون ارشد یک شرکت امنیت سایبری که چندین پرونده مهم را بررسی کرده بود، گفت :

«این حملات به شهرهای سطح 2 و ردیف 3، مانند خمام و عادل آباد، در تلنگانا، نیز نفوذ کرده است. سرور یک شرکت فناوری اطلاعات متوسط در یکی از شهرهای سطح 2 اخیراً پس از دسترسی مجرمان به لپ‌تاپ یکی از کارکنان شاغل در معرض خطر قرار گرفت. تلانگانا می‌تواند در سال 2024 با تعداد زیادی از جرایم سایبری گزارش شده در 6 ماه گذشته، در صدر فهرست قرار گیرد. ما در سال جاری تاکنون 55 حمله به شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات، شرکت‌های داروسازی، بانک‌های بزرگ و مراکز داده شرکت‌های تولیدی در حیدرآباد داشته‌ایم.»

وی افزود که حملاتی صورت گرفته که شرکت‌های خاصی را برای سرقت دارایی‌های معنوی هدف قرار داده‌اند. مهاجمان روی شرکت‌های بزرگ متمرکز شده‌اند.

به گفته کارشناسان دیگر، در حالیکه برخی مجرمان سایبری از Jharkhand و تلانگانا، به‌ویژه حیدرآباد فعالیت می‌کنند، سایر ایالت‌ها نیز زمینه مناسبی را برای مجرمان سایبری پیشرفته با استفاده از بدافزارها فراهم کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.