about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت فرانسه دارایی‌های حیاتی شرکت مشاوره فناوری اطلاعات آتوس در پاریس را پس از شکست پیشنهادات قبلی توسط شرکت‌های رقیب خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت فرانسه می‌تواند یک واحد امنیت سایبری زیان‌ده و سایر دارایی‌های حیاتی شرکت مشاوره فناوری اطلاعات آتوس (Atos) در پاریس را پس از شکست پیشنهادات قبلی توسط شرکت‌های رقیب خریداری کند.

آتوس بزرگ‌ترین فروشنده خدمات امنیتی مدیریت شده در جهان است که به مشتریان بخش دولتی و خصوصی خدمات ارائه می‌دهد. این شرکت دارای بدهی خالص 3.9 میلیارد یورویی است که ناشی از انتقال مشتریان از خدمات فناوری اطلاعات داخلی به خدمات مبتنی بر ابر است.

برونو لومر (Bruno Le Maire)، وزیر دارایی فرانسه، به شبکه تلویزیونی «LCI» گفت :

«ما علاقه خود را برای دستیابی به تمام فعالیت‌های مستقل آتوس ابراز کرده‌ایم. هدف این است که فعالیت‌های استراتژیک تحت کنترل انحصاری فرانسه باقی بماند.»

آتوس همچنین پیشنهاد آزمایشی را تأیید کرد و اظهار داشت که این شرکت نامه‌ای از دولت فرانسه برای به دست آوردن محاسبات پیشرفته، سیستم‌های حیاتی آن که قادر به پشتیبانی از توسعه هوش مصنوعی و تجارت زیان‌ده کلان داده و امنیت (BDS) هستند، دریافت کرده است.

لوموند گزارش داد که این 3 منطقه گردش مالی سالانه 900 میلیون یورویی از مجموع درآمد 11 میلیارد یورویی شرکت را ایجاد می‌کنند. پیشنهاد دولت فرانسه برای این واحدها بین 700 میلیون تا یک میلیارد یورو است.

پس از اعلام دولت فرانسه، سهام این شرکت 19 درصد افزایش یافت.

شرکت اعلام کرد :

«گروه آتوس از این نامه قصد استقبال می‌کند. مرحله بررسی دقیق به زودی تا ژوئن آغاز خواهد شد.»

تعهد‌نامه غیر الزام‌آور است. آژانس دولتی هلدینگ فرانسه مسئول این عملیات، 50 میلیون یورو در آتوس سرمایه‌گذاری کرده تا عملیات خود را تثبیت کند.

به گزارش میدی لیبر (Midi Libre)، وزارت دارایی همچنین با غول‌های فناوری اطلاعات فرانسه تالس (Thales) و «Dassault Aviation» در مورد سرمایه‌گذاری در آتوس تماس گرفته است.

لو ماری گفت که مداخله دولت عمدتاً برای حفظ فعالیت‌های مستقل آتوس در اقدامی برای جلوگیری از تصرف احتمالی توسط شرکت‌های خارجی است.

این شرکت حدود 4000 کارمند دارد و از نظر استراتژیک برای دولت فرانسه مهم است. ابررایانه‌های آن قدرت بازدارندگی هسته‌ای فرانسه را تقویت می‌کند.

آتوس خدمات رسمی ارائه‌دهنده خدمات فناوری اطلاعات و امنیت سایبری برای بازی‌های المپیک تابستانی پاریس تقریباً یک ماهه است که قرار است از 16 ژوئیه امسال آغاز شود.

آتوس قبلاً تلاش کرد تا با واگذاری بخش کلان داده و امنیت خود به ایرباس و تجارت بنیاد فناوری خود به تاجر چک، دانیل کرتینسکی، پول جمع کند، اما هر دو معامله شکست خوردند؛ عمدتاً به دلیل بدهی شرکت که قرار است در سال 2025 سررسید شود.

در یک طرح بازپرداختی که در اوایل ماه جاری منتشر شد، آتوس اعلام کرد که باید 1.1 میلیارد یورو به صورت نقدی برای عملیات مالی در سال جاری و آینده جمع‌آوری کند.

این شرکت همچنین عنوان کرد که در صورت دستیابی به توافق با دولت فرانسه، درآمد حاصل از معاملات برای بازپرداخت به عنوان بخشی از بازسازی مالی استفاده خواهد شد. شرکت گفت که قصد دارد تا ماه ژوئیه سال جاری بدهی خود را بازسازی کند.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.