about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مکرون پس از حمله با چاقو در مدرسه، خواستار ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۵ سال شد.

 به گزارش کارگروه رسانه اجتماعی سایبربان، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، پس از حمله مرگبار با چاقو در مدرسه‌ای در شرق فرانسه که آخرین حمله خشونت‌آمیز از این نوع بود، اعلام کرد که برای وضع مقررات اتحادیه اروپا جهت ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۵ سال تلاش خواهد کرد.

 مکرون در مصاحبه‌ای در اواخر روز ۱۰ ژوئن ابراز امیدواری کرد که ظرف چند ماه آینده نتایجی حاصل شود.

 او ساعاتی پس از حمله با چاقو در یک مدرسه راهنمایی در نوژان، اوت - مارن، به شبکه تلویزیونی فرانس ۲ گفت: 

 اگر این کار جواب ندهد، ما شروع به انجام آن در فرانسه خواهیم کرد. ما نمی‌توانیم منتظر بمانیم.

 پلیس روز ۱۰ ژوئن از یک دانش‌آموز ۱۴ساله به دلیل حمله به یک دستیار مدرسه ۳۱ساله در جریان بازرسی کیف برای یافتن سلاح، بازجویی کرد.

 فرانسوا بایرو، نخست‌وزیر، به پارلمان گفت: 

 این حادثه یک مورد منحصربه‌فرد نیست. مکرون گفت که رسانه‌های اجتماعی یکی از عواملی هستند که باید در خشونت بین جوانان مقصر شناخته شوند.

 مکرون پس از مصاحبه، در پلتفرم رسانه اجتماعی X نوشت: 

 چنین مقرراتی مورد حمایت کارشناسان است. پلتفرم‌ها توانایی تأیید سن را دارند. این کار را انجام دهید.

 اظهارات مکرون در بحبوحه موجی از اقدامات در کشورهای جهان باهدف مهار استفاده از رسانه‌های اجتماعی در بین کودکان صورت می‌گیرد.

 استرالیا سال گذشته پس از یک بحث عمومی احساسی، ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۶ سال تصویب کرد و با یکی از سخت‌ترین مقرراتی که شرکت‌های بزرگ فناوری را هدف قرار می‌دهد، معیاری برای حوزه‌های قضایی در سراسر جهان تعیین کرد.

 اگرچه اکثر رسانه‌های اجتماعی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از پلتفرم‌های خود را نمی‌دهند، اما گزارشی از سوی نهاد ناظر بر ایمنی آنلاین استرالیا نشان می‌دهد که کودکان به‌راحتی از چنین محدودیت‌هایی عبور می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.