about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته مقامات اسرائیلی، سیستم لیزری پرتوی آهنین رژیم صهیونیستی ظرف چند هفته وارد سرویس عملیاتی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مقامات اسرائیلی اعلام کردند که سیستم رهگیری لیزری پرتوی آهنین (Iron Beam) تا 30 دسامبر امسال در ارتش این رژیم وارد سرویس اولیه عملیاتی خواهد شد.

دانیل گلد (Daniel Gold)، رئیس اداره تحقیق و توسعه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، تاریخ تحویل را در اجلاس بین‌المللی فناوری دفاعی در تل‌آویو تأیید کرد.

گلد گفت:

«با تکمیل توسعه و یک برنامه آزمایشی جامع که قابلیت‌های سیستم را تأیید کرده، ما آماده‌ایم تا قابلیت عملیاتی اولیه را در 30 دسامبر 2025 به ارتش اسرائیل تحویل دهیم. انتظار می‌رود سیستم لیزری پرتوی آهنین اساساً قوانین درگیری در میدان نبرد را تغییر دهد.»

شلیک با نور

یووال اشتاینیتز (Yuval Steinitz)، رئیس سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل (Rafael) و وزیر دارایی سابق رژیم صهیونیستی، پرتوی آهنین را به عنوان «انقلاب لیزری» توصیف کرد.

اشتاینیتز در پادکست «Misgav Mideast Horizons» اظهار داشت:

«برای اولین بار در تاریخ بشر، ما قادر به شلیک موشک‌ها، راکت‌ها، حتی گلوله‌های توپخانه، گلوله‌های خمپاره، موشک‌های کروز و هواپیماها، نه با پرتابه‌ها، بلکه با نور هستیم. لایت بیم (Lite Beam)، نسخه کوچک‌تر، در اکتبر 2024 حدود 50 پهپاد حزب‌الله را رهگیری کرده است.»

جویش اینسایدر (Jewish Insider) به نقل از اشتاینیتز عنوان کرد که هر رهگیری پرتوی آهنین حدود 3 دلار هزینه دارد، در مقایسه با 50 هزار دلار برای موشک گنبد آهنین و 5000 تا 10 هزار دلار برای موشک‌های دشمن و با سرعت نور عمل می‌کند و امکان رهگیری فوری بر فراز مناطق پرتاب و کاهش هشدارهای پناهگاه را فراهم می‌نماید.

اشتاینیتز خاطرنشان کرد:

«این سیستم در ترکیب با گنبد آهنین و فلاخن داوود، نرخ رهگیری را در برابر غزه و لبنان به نزدیک 100 درصد می‌رساند. لیزرها به دلیل مشکلات آب و هوایی و اشباع، در کوتاه مدت به طور کامل جایگزین رهگیرهای جنبشی نخواهند شد. اسرائیل در حال حاضر یک شبکه دفاع موشکی چندلایه شامل گنبد آهنین، فلاخن داوود، پیکان ۲، پیکان ۳ و نمونه در حال توسعه پیکان ۴ را اداره می‌کند.»

گنبد آهنین یک سیستم کوتاه‌برد است که موشک‌ها و گلوله‌های توپخانه را با برد ۴ تا ۷۰ کیلومتر (۲ تا ۴۳ مایل) رهگیری می‌کند. این سیستم از رادار برای شناسایی و ردیابی تهدیدها استفاده می‌کند و رهگیرهای آن آنها را در هوا منهدم می‌کنند.

آرو ۳ و پیکان ۴ سیستم‌های دفاع موشکی بالستیک دوربرد هستند. آرو ۲ موشک‌ها را در جو بالایی رهگیری می‌کند، در حالی که آرو ۳ آنها را در فضا هدف قرار می‌دهد و این امر آن را در برابر موشک‌های بالستیک ایران مؤثر می‌سازد.

فلاخن داوود یک دفاع میان‌برد است که موشک‌های بالستیک تاکتیکی، موشک‌های کروز و پهپادها، 4۰ تا ۳۰۰ کیلومتر، برد ۲۴ تا ۱۸۶ مایل، را رهگیری می‌کند.

اشتاینیتز گفت که رافائل احتمالاً ممکن است سیستم‌های لیزری دوربردتری را برای مقابله با موشک‌های شلیک شده توسط ایران و یمن در سال‌های اخیر توسعه دهد. رژیم صهیونیستی ادعا کرد که با وجود نرخ بالای رهگیری، برخی موشک‌های ایرانی در طول جنگ ۱۲ روزه در ماه ژوئن سال جاری از سیستم‌های دفاعی چندلایه اسرائیل عبور کردند.
 

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.