about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا هشدار داد که کارمندان بخش های مهم این کشور در کمین جاسوسان دولتی فعال در شبکه اجتماعی لینکدین قرار دارند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا یا همان MI5 ضمن راه اندازی یک کمپین تبلیغاتی جدید، هشدار داد که جاسوسان دولتی توانسته اند از طریق شبکه اجتماعی، خود را به 10 هزار شهروند این کشور نزدیک کنند.

رئیس MI5 ادعا کرد که در 5 سال اخیر پروفایل های جعلی و مخرب زیادی در شبکه اجتماعی لینکدین ساخته شده است.

طبق این گزارش اکثر افراد مورد هدف قرار گرفته، کارمندان بخش های مهم دولتی، صنعتی و آموزشی هستند که به آن ها وعده سفر و سخنرانی کاری داده می شده و در نهایت آن ها را به جاسوسی برای کشورهای مخالف ترغیب می کرده است. 

این کارمندان به دلیل دورکاری و استفاده از دستگاه های شخصی بیشتر در معرض این خطرات قرار دارند. 

کمپین جدیدی توسط مرکز حفاظت از زیرساخت های ملی بریتانیا ( از زیر شاخه های MI5) راه اندازی شده است که در آن به شهروندان توصیه می شود از نکات زیر پیروی کنند:

  1. شناسایی پروفایل های مخرب و جعلی 
  2. شناسایی تهدید
  3. گزارش وجود این پروفایل ها به مدیران
  4. حذف این پروفایل ها

بر اساس اظهارات این مرکز، مجرمین مذکور ممکن است به صورت ناشناس با افرادی ارتباط برقرار کنند که در دارای اطلاعات حساس و سری زیادی هستند. آن ها معمولا خود را به عنوان اینجنت افراد با استعداد معرفی می کنند اما نیت واقعی آن ها، جمع آوری اطلاعات با ارزش از کارمندان می باشد. 

به اعتقاد مرکز حفاظت از زیر ساخت های ملی بریتانیا، ارتباط با این پروفایل ها در لینکدین، موجب نابودی آینده شغلی کارمندان و به خطر افتادن منافع سازمان های مربوطه و امنیت ملی بریتانیا خواهد شد.

محققین امنیت سایبری بر این باورند که استفاده زیاد متخصصین و کارمندان از لینکدین می تواند یکی از دلایل هدف قرار گیری این شبکه اجتماعی باشد. 

کمپین مذکور به منظور آشنا کردن کارمندان دولت بریتانیا با این خطرات راه اندازی شده است. آمریکا و دیگر کشورها نیز کمپین های مشابهی را راه اندازی کرده اند. 

Kevin Mallory، افسر سابق سازمان سیا آمریکا نیز پیش از این به دلیل جاسوسی برای چین در لینکدین، به 20 سال حبس محکوم شده است. 

این کمپین توسط اعضای اتحادیه اطلاعاتی فایو آیز نیز حمایت شده است. 

فایو آیز اتحادیه اطلاعاتی آنگلوسفر شامل پنج کشور نیوزلند، آمریکا، بریتانیا، استرالیا و کانادا می باشد.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.