about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون وزیر ارتباطات عنوان کرد: به واسطه فیلترینگ ما یکی از آلوده ترین شبکه های جهان را داریم و و وزارت ارتباطات در تلاش است سیاست‌های مربوط به این حوزه را اصلاح کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , معاون وزیر ارتباطات عنوان کرد: به واسطه فیلترینگ ما یکی از آلوده ترین شبکه های جهان را داریم و و وزارت ارتباطات در تلاش است سیاست‌های مربوط به این حوزه را اصلاح کند. بنابراین با سرمایه گذاری، تامین باتری و پیگیری پیوسته سامانه ۱۹۵ بحث کیفیت شبکه را پیگیری می کنیم.

چیت ساز افزود: با نصب فیلتر شکن توسط کاربران ایرانی، دستگاه کاربران به زامبی تبدیل شده و از همین ابزار برای حمله به زیرساخت های کشور خودمان استفاده می شود و همین موضوع سبب  محدودیت دسترسی بیشتر در حوزه اقتصاد دیجیتال می‌شود و در نتیجه کیفیت اینترنت کاهش پیدا می کند. بررسی ها نشان می دهد  بیش از ۹۰ درصد کاربران زیر ۳۰ سال عملا از فیلترشکن استفاده می کنند و نیاز از است به سمت اصلاح سیاست حرکت کنیم.

چیت ساز با تاکید بر اینکه به عنوان مدافع حق مردم کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی دانیم، تصریح کرد: به دلیل  کاهش سرمایه گذاری در هسته اقتصاد دیجیتال  واگذاری فرکانس ۵g به تاخیر افتاده بود و سرمایه گذاری اپراتورها ناشی از ناتوانی مالی در هسته اقتصادی دیجیتال کاهش پیدا کرده بود. برخی از اختلال های رخ داده خارج از اراده وزارت ارتباطات است که بخش زیادی از آن ناشی از چالش های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود که این اختلالات با هدف امنیت خود مردم بود اما به هر حال شبکه از منظر فرکانسی بسیار آلوده شده و چون این آلودگی اتفاق افتاده طبیعتاً کیفیت شبکه‌ای که مردم تجربه می‌کنند به شدت کاهش پیدا می‌کند. البته بخشی دیگر از کیفیت اینترنت به قطعی برق مربوط می شود و کاربران تجربه خوبی از کیفیت اینترنت ندارند.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.