about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دیپ‌سیک که با هوش مصنوعی جدید خود شرکت‌های غربی را ترسانده، بین شرکت‌های چینی نیز هیاهویی ایجاد کرده است. از سوی دیگرعلی‌بابا با ارائه یک مدل جدید مدعی شده عملکرد محصولش از دیپ‌سیک بهتر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، شرکت چینی علی بابا نسخه جدیدی از مدل هوش مصنوعی خود به نام Qwen۲.۵ را منتشر کرد و مدعی شد که از مدل دیپ سیک V۳ نیز قدرتمندتر است. این درحالی است که شرکت دیپ سیک با عرضه مدل هوش مصنوعی خود موجی در بازارهای جهان ایجاد کرده و کانسپت هوش مصنوعی را دوباره تغییر داده است.

هوش مصنوعی Qwen ۲.۵-Max در زمان عجیبی یعنی نخستین روز سال نو چینی منتشر شده که بیشتر مردم و خانواده‌هایشان در تعطیلات به سر می‌برند. این امر نشان می‌دهد رشد ناگهانی دیپ سیک در ۳ هفته گذشته نه تنها رقبای خارجی، بلکه رقبای داخلی را نیز تحت فشار قرار داده است.

واحد ابررایانشی علی بابا در بیانیه‌ای در حساب کاربری وی چت خود با ارجاع به مدل‌های هوش مصنوعی منبع باز اوپن ای آی و متا نوشت: Qwen ۲.۵-Max تقریباً از تمام طیف محصولات GPT-۴o، DeepSeek-V۳ وLlama-۳.۱-۴۰۵B بهتر عمل می‌کند.

دستیار هوش مصنوعی دیپ سیک در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی عرضه شد که با مدل دیپ سیک V۳ فعال می‌شود. همچنین در ۲۰ ژانویه مدل R۱ این استارت آپ چینی عرضه شد و شرکت‌های سیلیکون ولی را در بهت فرود برد. این روند به کاهش ارزش سهام شرکت‌های فناوری بزرگ از جمله انویدیا منجر شد زیرا هوش مصنوعی ارزان و سهل الاستفاده چینی سوالاتی درباره طرح‌های توسعه کلان شرکت‌های هوش مصنوعی در آمریکا برای سرمایه گذاران ایجاد کرد.

در این میان موفقیت دیپ سیک همچنین به هیاهویی میان رقبای چینی منجر شد تا آنها نیز مدل‌های هوش مصنوعی خود را ارتقا دهند.

بایت دنس (مالک تیک تاک)، ۲ روز پس از عرضه دیپ سیک R۱ آپدیتی از مدل هوش مصنوعی خود را عرضه کرد و مدعی شد این نسخه در تست بنچمارک AIME که ادراک مدل‌های هوش مصنوعی و پاسخگویی آنها به دستورات پیچیده را می‌سنجد، از محصول o۱ اوپن ای آی بهتر عمل می‌کند.

این در حالی است که دیپ سیک نیز ادعا کرده مدل R۱ در چند بنچمارک مخصوص بررسی عملکرد، از محصول o۱ اوپن ای آی بهتر است.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.