about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دادگاه استرالیا حکم مسدود کردن پست های شبکه اجتماعی ایکس را لغو کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،دادگاهی در استرالیا ، پیشنهاد رگولاتوری امنیت سایبری این کشور را برای تمدید دستور موقت مسدود کردن ویدئوهای چاقو زدن اسقف کلیسا که مقامات آن را یک حمله تروریستی خوانده بودند، رد کرد.
 

جفری کنت، قاضی دادگاه فدرال استرالیا گفت:
 

درخواست تمدید حکم صادره در ماه گذشته رد شده است و دلایل این حکم متعاقباً اعلام خواهد شد.
 

این کشمکش حقوقی باعث اختلافات شدید بین ایلان ماسک و مقامات ارشد استرالیا از جمله آنتونی آلبانیز، نخست وزیر استرالیا شده است که ماسک را به دلیل مخالفت هایش با حذف این ویدئو، یک میلیاردر متکبر خواند. 
 

کاربران استرالیایی از مشاهده پست‌ها مسدود شده‌اند، اما شرکت ایکس از حذف آن‌ها در سطح جهانی به دلیل اینکه قوانین یک کشور نباید اینترنت را کنترل کند، خودداری کرده است.
 

هفته گذشته، نخست وزیر استرالیا اعلام کرد که یک تحقیق پارلمانی برای بررسی تأثیرات منفی رسانه های اجتماعی برگزار خواهد کرد و کنترل قابل توجهی بر آنچه استرالیایی ها در فضای مجازی می بینند،دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.