about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

یک دستور قضایی بحث‌برانگیز در مورد چت‌بات هوش مصنوعی چت جی‌پی‌تی در آمریکا سرانجام لغو شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، یک دستور قضایی که چت جی پی تی را ملزم به نگهداری نامحدود سوابق داده‌های کاربران خود می‌کرد، لغو شد. قاضی فدرال، اونا تی. وانگ، هفته قبل دستور جدیدی صادر کرد که شرکت اوپن ای آی را از تعهد به «حفظ و جداسازی تمام داده‌های گزارش خروجی که در صورت عدم صدور این دستور در آینده حذف می‌شدند» معاف می‌کند.این حکم در اواخر سال ۱۴۰۲ صادر شد. در آن زمان روزنامه نیویورک تایمز از OpenAI به دلیل نقض حق کپی رایت شکایت کرد. ادعای نیویورک تایمز این بود که این غول هوش مصنوعی مدل‌های خود را با اطلاعات اختصاصی این رسانه خبری آموزش داده و بابت آن پولی پرداخت نکرده است. در اردیبهشت ماه امسال، دادگاه به اوپن ای آی دستور داد تمام گزارش‌های چت خود را حفظ و ذخیره کند تا این روزنامه بتواند ادعاهای نقض حق کمی رایت را بررسی کند. اوپن ای آی در واکنش به حکم دادگاه اعتراض و استدلال کرد که این دستور برای حفظ حریم خصوصی کاربرانش فراتر از حد لازم است و اتفاقا حریم خصوصی کاربرانش را به خطر می‌اندازد.با این حال، تصمیم اخیر به این معنی است که اوپن ای آی دیگر از سه هفته قبل مجبور به نگهداری گزارش‌های چت نیست و فقط باید برخی از آنها را در موارد خاص حفظ کند.

قاضی پرونده اعلام کرد هرگونه گزارش چت که طبق دستور قبلی ذخیره شده، همچنان قابل دسترسی خواهد بود و اوپن ای آی موظف است هرگونه داده مربوط به حساب‌های ChatGPT را که توسط نیویورک تایمز علامت‌گذاری شده‌، ذخیره کند. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.