about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

علاقه ترامپ به فروش تیک‌تاک در آمریکا

دونالد ترامپ اعلام کرد که علاقه قابل‌توجهی برای خرید تیک‌تاک در آمریکا وجود دارد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، دونالد ترامپ اعلام کرد که علاقه قابل‌توجهی برای خرید تیک‌تاک در آمریکا وجود دارد، زیرا دولت او به دنبال واسطه‌گری برای فروش این برنامه متعلق به چین است.

تیک‌تاک موردتوجه شرکت‌های فناوری قرارگرفته است. شایعات درباره خرید این رسانه اجتماعی توسط غول‌های فناوری همچون مایکروسافت و اوراکل بر سر زبان‌ها افتاده است.

 تیک‌تاک قرار بود تا روز ۱۹ ژانویه پس از اجرایی شدن قانونی که ادامه فعالیت این اپلیکیشن را به دلیل نگرانی از سوءاستفاده مقامات چینی از داده‌های آمریکایی‌ها ممنوع می‌کند، فعالیت خود را برای ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود متوقف کند اما  ترامپ اعلام کرد که پس از روی کار آمدن خود، یک مهلت ۹۰ روزه برای تیک‌تاک در نظر خواهد گرفت. برخی از جمهوری‌خواهان در کنگره با مهلت ۹۰ روزه ترامپ مخالفت کردند.

 دونالد ترامپ طی پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال در مورد فروش تیک‌تاک اظهار داشت:

 چنین توافقی به نفع چین و همه طرف‌های درگیر خواهد بود.

سرنوشت تیک‌تاک با توجه به قانون ایالات‌متحده مبهم باقی‌مانده است. ترامپ پس از آغاز به کار، فرمانی را امضا کرد که اجرای قانون ممنوعیت تیک‌تاک را 75 روز به تعویق انداخت و فرصت بیشتری برای مذاکره فراهم کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.