about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

تحقیقات درباره کلاهبرداری‌های مالی که اتباع خارجی، از جمله چینی‌ها، در آن دخیل هستند نشان داده است که بیشتر حساب‌هایی که در سریلانکا هدف قرار گرفته‌اند، متعلق به اتباع چینی بوده و تنها تعداد کمی از حساب‌های محلی تحت تأثیر این حملات سایبری قرار گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، از اکتبر ۲۰۲۴، پلیس سریلانکا بیش از ۲۰۰ تبعه چینی را در مناطق مختلف به اتهام کلاهبرداری مالی آنلاین دستگیر کرده است.

در این عملیات تعداد زیادی تلفن همراه و لپ‌تاپ نیز توقیف شد.

این دستگیری‌ها به دلیل اقامت غیرمجاز و شرکت در کلاهبرداری‌های آنلاین که از سریلانکا انجام می‌شد، صورت گرفته است.

در واکنش به این دستگیری‌ها، سفارت چین اعلام کرد که به دقت اوضاع را زیر نظر دارد و روند بازگرداندن اتباع بازداشت‌شده به چین در حال انجام است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که به دلیل مزیت‌های سریلانکا در زیرساخت‌های مخابراتی، موقعیت جغرافیایی، روابط دوستانه با چین و همچنین کمبود آگاهی عمومی درباره کلاهبرداری‌های آنلاین، برخی از گروه‌های جنایتکار الکترونیکی به سریلانکا نقل مکان کرده و به فعالیت‌های کلاهبرداری خود ادامه داده‌اند تا اتباع چینی داخل و خارج از چین را هدف قرار دهند.

ایمِشا موتومالا، مدیر واحد تحقیقات جنایی (CID) به دیلی میرور گفت که تحقیقات درباره دخالت اتباع خارجی در کلاهبرداری‌های آنلاین همچنان ادامه دارد و تحقیقات بیشتر مشخص خواهد کرد که آیا سایر اتباع خارجی نیز در این کلاهبرداری‌ها نقش داشته‌اند یا خیر.

او افزود که طبق تحقیقات، اکثریت حساب‌هایی که هدف کلاهبرداران در سریلانکا قرار گرفته‌اند، متعلق به اتباع چینی بوده‌اند.

موتومالا اشاره کرد که چندین تبعه چینی که اخیراً دستگیر شده‌اند، پس از حضور در دادگاه با قید وثیقه آزاد شده‌اند و چندین مظنون دیگر قرار است متهم شوند.

در پی افزایش کلاهبرداری‌های مالی آنلاین که اتباع خارجی، از جمله چینی‌ها، در آن نقش دارند، واحد تحقیقات جنایی درخواست کمک از واحد ویژه تحقیقات جنایی چین برای پشتیبانی در تحقیقات کرده است.

با این حال، پیشرفت تحقیقات به دلیل داده‌های موجود در لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه مظنونان که به زبان چینی هستند، با مشکل مواجه شده است و این موضوع فرایند را برای مقامات محلی پیچیده کرده است.

برای رفع این مشکل، پلیس سریلانکا با کمک وزارت امور خارجه از واحد ویژه تحقیقات جنایی چین درخواست پشتیبانی کرد.

در پاسخ به این درخواست، ۱۰ افسر از این واحد به سریلانکا آمده و اکنون با واحد تحقیقات جنایی سریلانکا همکاری می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.