about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک حمله سایبری به سیستم‌های مورد استفاده شرکت ژاپنی کاسیو باعث خرابی سیستم شد که منجر به عدم دسترسی برخی از خدمات برای مشتریان شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت روز سه‌شنبه اعلام کرد که نفوذ به شبکه آن‌ها در ۵ اکتبر رخ داده است.

کاسیو در بیانیه‌ای توضیح داد:

ما در حال حاضر در حال بررسی جزئیات هستیم و یک نهاد متخصص خارجی نیز در حال تحقیق است تا تأیید کند آیا اطلاعات شخصی یا سایر اطلاعات مهم به بیرون درز کرده است یا خیر.

تقریباً یک سال پیش، این شرکت اعلام کرد که هکرها به برنامه وب آموزشی آن، ClassPad.net، دسترسی پیدا کردند که منجر به افشای اطلاعات مشتریان در ۱۴۸ کشور شد.

کاسیو به سؤالات مختلفی از جمله اینکه کدام سیستم‌های مشتری تحت تأثیر خرابی سیستم قرار گرفته‌اند، آیا این یک حمله باج‌افزاری بوده یا هکرها هویت خود را مشخص کرده‌اند، پاسخی نداد.

این شرکت بیان کرد:

پس از آگاهی از دسترسی غیرمجاز، ما به‌سرعت آن را به مقامات مربوطه گزارش دادیم و اقداماتی مانند محدود کردن دسترسی از بیرون را اجرا کردیم.

کاسیو در سه‌ماهه گذشته حدود ۴۴۰ میلیون دلار فروش داشته است و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ماشین‌حساب، دوربین، سازهای موسیقی، ساعت و موارد دیگر است.

این شرکت که سابقه طولانی در صنعت دارد و یکی از اولین تولیدکنندگان ساعت‌های دیجیتال بوده، در دهه گذشته با کاهش فروش مواجه شده است.

در رخنه امنیتی سال ۲۰۲۳، این شرکت اعلام نکرد که چند نفر تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، اما توضیح داد که اطلاعات بیش از ۱,۱۰۸ مؤسسه آموزشی و تعدادی نامشخص از افراد شامل بیش از ۱۲۰ هزار قطعه اطلاعات فاش شده است.

اطلاعات درز شده در حادثه ۵ اکتبر شامل نام مشتریان، آدرس‌های ایمیل، کشور محل اقامت، جزئیات سفارش، اطلاعات استفاده از خدمات و روش‌های پرداخت بود.

این شرکت اعلام کرد که اطلاعات کارت اعتباری در این رخداد فاش نشده است.

کاسیو اظهار نمود که ۹۱,۹۲۱ مورد متعلق به مشتریان در ژاپن و ۳۵,۰۴۹ مورد متعلق به مشتریان کشورهای دیگر فاش شده است.

این شرکت توضیح نداد که دقیقاً «مورد» به چه چیزی اشاره دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.