about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آژانس دولتی آذربایجان گزارش داد که این کشور میلیون‌ها تهدید سایبری را در سال 2024 مسدود کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس دولتی ویژه امنیت اطلاعات و ارتباطات آذربایجان از پیشرفت قابل توجهی در مبارزه با تهدیدات سایبری از جمله شناسایی و مسدود کردن میلیون‌ها پیوند مخرب و اسناد الکترونیکی طی 10 ماهه اول سال 2024 خبر داد.

آژانس اعلام کرد که 679.43 میلیون لینک مضر از طریق شبکه «AzStateNet» مسدود شده است. علاوه بر این، 3.82 میلیون فایل مخرب توسط یک سیستم آنتی ویروس مستقر در مرکز خنثی و 185163 سند الکترونیکی آلوده به بدافزار با استفاده از سیستم امنیتی «Sandbox»، راه‌حل پیشرفته در امنیت سایبری، رهگیری شدند.

در 3 ماهه سوم سال جاری، 53 دامنه تقلبی تقلید از سایت‌های رسمی دولتی آذربایجان (gov.az) شناسایی و غیرفعال شدند. در 9 ماه اول، این تعداد به 77 مورد افزایش یافت که نشان دهنده تمرکز شدید بر کاهش حملات سایبری و جاسوسی سایبری است.

این سازمان آذربایجانی با اشاره به نقش قابلیت‌های اطلاعاتی سایبری پیشرفته در حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و داده‌های حساس، گفت که این اقدامات بر تعهد آذربایجان به تقویت امنیت سایبری ملی خود در میان افزایش تعداد تهدیدات سایبری جهانی و منطقه‌ای تأکید می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.