about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

کاهش سهام سالانه کارکنان توسط مِتا

شرکت مِتا، توزیع سالانه سهام خود را برای اکثر کارکنانش حدود ۵ درصد کاهش داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت متا، هم‌زمان با سرمایه‌گذاری میلیاردها دلاری مارک زاکربرگ، مدیرعامل این شرکت در اهداف هوش مصنوعی، توزیع سالانه سهام خود را برای اکثر کارکنانش حدود ۵ درصد کاهش داده است.

متا و دیگر شرکت‌های بزرگ فناوری در حال رقابت برای پیشی‌گرفتن از یکدیگر با مراکز داده عظیم هستند تا در رقابت داغ هوش مصنوعی سیلیکون‌ولی پیشی بگیرند.

این شرکت رسانه‌های اجتماعی در ژانویه اعلام کرد که انتظار دارد هزینه‌های سرمایه‌ای برای سال ۲۰۲۶ بین ۱۱۵ تا ۱۳۵ میلیارد دلار باشد.

شرکت متا برای دومین سال متوالی، پاداش‌های مبتنی بر سهام را برای بخش عمده‌ای از کارمندان خود کاهش داده است. سال گذشته، این شرکت پاداش سهام را تقریباً ۱۰ درصد کاهش داده بود که در آن زمان برخی از کارکنان را شوکه کرد.

متا ماه گذشته حدود ۱۰ درصد از کارمندان گروه ریالیتی لبز (Reality Labs) خود را که حدود ۱۵ هزار کارمند داشت، اخراج کرد، زیرا این شرکت منابع را از برخی از محصولات واقعیت مجازی خود به سمت پوشیدنی‌ها هدایت می‌کند.

این واحد که از سال ۲۰۲۱ بیش از ۷۰ میلیارد دلار ضرر کرده است  شامل واحد متاورس (metaverse) متا می‌شود.

شرکت متا در حال ساخت چندین مرکز داده در مقیاس گیگاوات در سراسر ایالات متحده، از جمله یکی در مناطق روستایی لوئیزیانا است، پروژه‌ای که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفته است ۵۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.

ماه گذشته، متا، دینا پاول مک‌کورمیک، متحد ترامپ، را به‌عنوان رئیس و نایب‌رئیس منصوب کرد تا همکاری با دولت‌ها و سرمایه‌گذاران را برای پروژه‌های هوش مصنوعی خود افزایش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.