about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تعداد حملات سایبری به نهادهای دولتی آذربایجان در ماه ژوئیه سال جاری ۴۵ درصد کاهش یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، تعداد حملات سایبری به نهادهای دولتی آذربایجان در ماه ژوئیه سال جاری ۴۵ درصد کاهش یافت.

از ژانویه تا ژوئیه امسال، سرویس دولتی ارتباطات و امنیت اطلاعات ویژه آذربایجان ۵۷۳ شاخص حمله سایبری (IOC) را که سازمان‌های دولتی را هدف قرار داده بودند، شناسایی کرد.

طبق محاسبات این گزارش که براساس داده‌های سرویس دولتی انجام شده، این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد کاهش یافته است.

به طور خاص، ۲۰۶ تهدید سایبری طبق تحقیقات داخلی شناسایی و مسدود شده‌اند، درحالی‌که ۳۶۷ مورد در جریان تحقیقات مربوط به حوادث که به درخواست نهادهای دولتی آغاز شده بود، شناسایی شده‌اند.

تنها در ماه ژوئیه امسال، ۶۹ حمله سایبری شناسایی شد که ۴۵ درصد کمتر از یک سال پیش است.

در طول دوره گزارش، ۳۱۴.۸۸ میلیون تغییر مسیر مخرب از طریق شبکه «AzStateNet» مسدود شد، ۱۵,۸۴۶,۷۰۰ سند الکترونیکی مخرب از طریق سیستم آنتی ویروس مرکزی نصب شده روی دستگاه‌های کاربر نهایی مسدود شد و ۶۲,۶۶۷ سند الکترونیکی مخرب توسط سیستم حفاظتی «Sandbox» مسدود شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.