about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گفته سرویس دولتی امنیت اطلاعات و ارتباطات ویژه آذربایجان، حملات سایبری علیه نهادهای دولتی این کشور 10 درصد کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در سال 2024، سرویس دولتی امنیت اطلاعات و ارتباطات ویژه آذربایجان 1069 حمله سایبری، شاخص‌های سازش (IOC)، علیه نهادهای دولتی در این کشور را شناسایی کرد که نسبت به سال قبل 10.2 درصد کمتر است.

550 تهدید سایبری براساس تحقیقات داخلی و 520 مورد طبق بررسی حوادث گزارش شده توسط سازمان‌های دولتی شناسایی و مسدود شدند.

تنها در دسامبر قبل، 156 حمله سایبری شناسایی شد که 56 درصد بیشتر از یک سال قبل است.

سال گذشته، 814.37 میلیون لینک مخرب در شبکه «AzStateNet» و بیش از 4.48 میلیون سند الکترونیکی مخرب از طریق سیستم آنتی ویروس مرکزی نصب شده روی کاربران نهایی مسدود شد، درحالی‌که سیستم حفاظتی «Sandbox» با 195082 سند الکترونیکی مخرب مقابله کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.