about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

پاسخ های بی ربط چت بات هوش مصنوعی گروک به کاربران جنجال برانگیز شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از تک کرانچ، گروک چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک، به دلیل یک باگ به پست های متعدد در شبکه اجتماعی ایکس با اطلاعاتی درباره «نسل کشی سفید پوست ها»در آفریقای جنوبی حتی هنگامیکه کاربر سوالی در این موضوع نپرسیده بود، پاسخ می داد.

این پاسخ های عجیب از یک حساب کاربری ایکس برای گروک سرچشمه می گرفت که هرگاه یک کاربر grok@را تگ می کند، با پست های تولید شده با هوش مصنوعی به وی پاسخ می دهد. هنگامیکه از گروک درباره موضوعات غیر مرتبط پرسیده شد، این چت بات مکررا درباره نسل کشی سفید پوست ها و همچنین یک سرود ضد آپارتاید پاسخ می داد.

در یکی از نمونه رفتارهای عجیب گروک، هنگامیکه کاربر درباره دستمزد سالانه یک بازیکن حرفه ای بیس بال سوال پرسید، این چت بات پاسخ داد ادعای نسل کشی سفیدپوست ها در آفریقای جنوبی مورد بحث و جدل است.

پاسخ های عجیب و بی ربط گروک نشان می‌دهند که چت بات های هوش مصنوعی هنوز یک فناوری نوپا هستند و احتمالا منبع معتبری برای اطلاعات به حساب نمی آیند. تهیه‌کنندگان مدل های هوش مصنوعی در ماه های اخیر برای بازبینی پاسخ هایی که چت بات هایشان می دهند، با چالش روبرو شده اند.

اوپن ای آی اخیرا مجبور شد یک آپدیت چت جی پی تی را که باعث می‌شد چت ربات هوش مصنوعی بیش از حد متعصب شود، لغو کند. از سوی دیگر، چت بات جمینای گوگل نیز با پاسخگویی یا ارائه اطلاعات نادرست در مورد موضوعات سیاسی، مشکلاتی برای شرکت به وجود آورده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشت
1405/05/08 - 18:39- اروپا

هشت کشور با تحریم‌های سایبری جدید اتحادیه اروپا همسو شدند

.هشت کشور اروپایی، سیاست‌های ملی خود را با آخرین تحریم‌های اتحادیه اروپا هماهنگ کردند

راه‌اندازی
1405/05/08 - 17:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا توسط آلمان

آلمان چارچوب ملی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را راه‌اندازی کرد.

دسترسی
1405/05/08 - 16:43- هوش مصنوعي

دسترسی عمومی به ابزار چت‌جی‌پی‌تی سلامت

شرکت اوپن‌اِی‌آی دسترسی عمومی به ابزار چت‌جی‌پی‌تی سلامت را راه‌اندازی کرد.