about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پروژه جدید هوش مصنوعی برای جمع‌آوری ضایعات مواد غذایی باهدف ارائه ۱.۵ میلیون وعده‌غذایی طراحی شده است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، یک ابتکار جدید و بزرگ با حمایت آژانس نوآوری بریتانیا (Innovate UK)، کسب‌وکارها و سازمان‌های پیشرو را گرد هم می‌آورد تا یک پلتفرم توزیع غذا مبتنی بر هوش مصنوعی را توسعه دهند که برای کاهش ضایعات مواد غذایی خوراکی و حمایت از جوامعی که با ناامنی غذایی مواجه هستند، طراحی شده است.

 این پروژه با کمک‌هزینه ۱.۹ میلیون‌پوندی با برنامه بریج اِی آی (BridgeAI)پشتیبانی و توسط شرکای شرکت‌کننده نیز تأمین مالی می‌شود.

 این شرکت‌ها قصد دارند پلتفرمی را آزمایش کنند که قادر به توزیع ۷۰۰ تن غذای مازاد باکیفیت معادل ۱.۵ میلیون وعده‌غذایی باشد، درحالی‌که از انتشار حدود ۱۴۰۰ تن CO₂ جلوگیری می‌کند و تا ۱۴ میلیون پوند صرفه‌جویی در هزینه‌ها را به همراه دارد.

 این سیستم، پلتفرم‌های بیگ کوئری (BigQuery) و وِرتکس اِی آی (Vertex AI)گوگل کلود را ادغام می‌کند تا غذای مازاد تولیدکنندگان را با ارائه‌دهندگان لجستیک و خیریه‌ها تطبیق دهد.

 این طرح آزمایشی گامی مهم در جهت به‌کارگیری هوش مصنوعی برای مقابله با چالش‌های پایداری است.

 این کنسرسیوم معتقد است که این فناوری در نهایت می‌تواند در سراسر زنجیره تأمین مواد غذایی گسترش یابد و به ایجاد یک سیستم کارآمدتر، شفاف‌تر و سازگارتر با محیط‌زیست کمک کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.