about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

IBM دست به دامن دانشگاه‌های کانادایی می‌شود

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مسئولان پروژه آی‌بی‌ام واتسون (IBM Watson) قصد دارند، توانایی شناسایی و مقابله با جرائم سایبری را به سامانه هوش مصنوعی خود بیفزایند. به همین منظور، مسئولان پروژه واتسون، به سراغ دانشگاه‌های مطرح کانادایی رفته‌اند تا از توانایی متخصصان علوم رایانه‌ای آنها بهره ببرند. واتسون سامانه هوش مصنوعی آی‌بی‌ام است که چند سال پیش برای حل مشکلات و ارائه راه‌حل‌های منطقی ساخته شد.
کیلب بارلو (Caleb Barlow)، معاون بخش امنیت آی‌بی‌ام، با اشاره به ناتوانی نیروی انسانی برای مقابله با حجم عظیم حملات سایبری، گفت: "روزانه و به طور میانگین، دویست هزار حمله سایبری به هر سازمان صورت می‌گیرد. نیروی انسانی توانایی بررسی تمام اطلاعات این حملات را ندارد؛ به علاوه اینکه، بخش امنیت سایبری با کمبود نیروی متخصص مواجه است. تلاش سازمان‌ها و شرکت‌های امنیت سایبری برای مقابله با حملات دیجیتال نیز اغلب از سطح ارائه گزارش فراتر نمی‌رود. به همین دلیل، نیاز به یک هوش مصنوعی برای حل این مشکل حس می‌شود."
دانشگاه نیو برانزیک (New Brunswick) یکی از سه دانشگاه کانادایی است که واتسون را در این پروژه همراهی خواهد کرد. علی قربانی، رییس دانشکده علوم رایانه دانشگاه نیو برانزیک، در مورد همکاری آنها با واتسون گفت: "هر چه اطلاعات ورودی واتسون بیشتر باشد؛ توانایی آن برای شناسایی، تجزیه‌-تحلیل و پیش‌بینی حملات افزایش میابد. همکاری در این پروژه، فرصتی را برای دانشجویان ما فراهم می‌کند تا در یک پروژه امنیت سایبری واقعی حضور داشته باشند. این همکاری، علاوه بر افزایش علم و آگاهی دانشجویان، امکان همکاری‌های بیشتر ما با آی‌بی‌ام را فراهم می‌کند."
همکاری موردنظر از پاییز 2016 شروع می‌شود و تا یک سال نیز ادامه خواهد داشت. دانشجویان کانادایی نیز قرار است ماهانه، 15 هزار سند به سامانه واتسون تزریق کنند تا اطلاعات کافی در مورد حملات سایبری را در اختیار آن قرار دهند.

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.