about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت IBM بار دیگر تصمیم گرفته است با خرید یک مرکز دیگر توان خود را در حوزه خدمات پردازش ابری افزایش دهد. این بار شرکت تازه‌تأسیس نرم‌افزاری StrongLoop توسط IBM خریداری شده که البته جزئیات مالی بین آنها مشخص نشده است.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت StrongLoop که دفتر مرکزی آن در کالیفرنیا واقع شده است، قابلیت‌های سازمانی Node.js را ارائه می‌دهد که این قابلیت‌ها برای توسعه رابط‌های کاربری نرم‌افزاری (API) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این شرکت تازه‌تأسیس آمریکایی همچنین توانسته است خود را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شرکای مرکز توسعه Node معرفی کند.
سیستم Node.js یک زبان برنامه‌نویسی متن‌باز مبتنی بر JavaScript محسوب می‌شود و IBM قصد دارد با استفاده از آن به سازمان‌ها امکان دهد ابزارهای کاربردی موردنیاز خود را با استفاده از رابط‌های کاربری نرم‌افزاری مخصوص تحلیل حجم گسترده داده‌ها تولید کنند.

این چارچوب کاری که به‌سرعت نیاز به استفاده از آن افزایش میابد، امکان استفاده آسان از رابط‌های کاربری نرم‌افزاری، ارائه خدمات اینترنت اشیاء و ابزارهای کاربردی مبتنی بر وب را فراهم می‌آورد.

شرکت IBM توضیح داد که از امروز توسعه‌دهندگان Node.js می‌توانند پلتفرم‌ Bluemix آن را مورد استفاده قرار دهند و از ابزارهای تحلیلگر پلتفرم Watson برای ارتقاء محصولات خود استفاده کنند.

منبع: ایتنا

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.