about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شورای Comhairle nan Eilean Siar که همچنین با نام اوتر هبریدز، زنجیره ای از جزایر در سواحل غربی اسکاتلند شناخه می شود، گفته است که ممکن است تا 500 هزار پوند برای تعمیر سیستم های کامپیوتری آن پس از حمله باج افزاری در نوامبر گذشته هزینه شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به روز رسانی در مورد واکنش به این حادثه از سوی مقامات محلی، که بیش از 26 هزار نفر را اداره می کند، روز سه شنبه در استورنووی، بزرگترین شهر در اوتر هبریدز ارائه شد.

به گفته مالکوم بور، مدیر اجرایی شورا، در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر اینکه داده‌های ذخیره شده در سرورهای در معرض خطر به صورت آنلاین منتشر شده باشد، وجود ندارد.

بور اضافه کرد که در حالی که پیشرفت‌هایی برای جایگزینی سیستم‌های تحت تأثیر این حمله در حال انجام است، اما ممکن است شش ماه دیگر طول بکشد تا اوضاع به حالت عادی بازگردد.

رهبران شورا اظهار کردند که به دنبال حمایت مالی اضافی برای پوشش هزینه های بازسازی سیستم فناوری اطلاعات هستند که می تواند تا 500 هزار پوند (معادل حدود 624500 دلار) برسد.

حمله باج‌افزاری حتی در صورت‌حساب‌های مالیاتی شورای محلی، که معمولاً حدود یک پنجم بودجه شورای اسکاتلند را برای خدمات، از جمله مراقبت‌های اجتماعی، هزینه می‌کند، قطع کرده است.

هزینه های اضافی برای شورا به دنبال کاهش بودجه خود توسط دولت اسکاتلند برای سال مالی جاری به میزان 1.5 میلیون پوند است.

حمله به Comhairle nan Eilean Siar یکی از بی‌سابقه‌ترین حملات باج‌افزاری بود که مقامات محلی در سراسر بریتانیا را در سال 2023 هدف قرار داد.

در مجموع، 118 مورد به تنظیم‌کننده حفاظت از داده‌ها گزارش شد که نسبت به 13 گزارش سال قبل، بیش از 800 درصد افزایش داشت.

افزایش شدید حملات در سال گذشته، ناظران را بر آن داشت تا از دولت بریتانیا بخواهند که به جای تکیه بر رویکرد انعطاف‌پذیری موجود، پول بیشتری برای عملیات مختل کردن گروه‌های باج‌افزاری اختصاص دهد.

در اوایل سال جاری، یک کمیته پارلمانی دولت را متهم کرد که «استراتژی کبک» را با فرو بردن سرش در برف، به دلیل تهدید سایبری ملی «بزرگ و قریب‌الوقوع» ناشی از باج‌افزار، در پیش گرفته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.