about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

معاون حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تأثیرگذاری هوش مصنوعی در حوزه رسانه گفت: با وجود این مهم تکلیف اهالی رسانه سخت‌تر و پیچیده‌تر شده و فضای مجازی پر از اتفاقات به‌روز شده جدید است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سیدمحمد هاشمی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره مطبوعات شرق کشور اظهار داشت: رسالت رسانه‌ها در دنیای مدرن امروزی که هر روز با تکنولوژی جدیدی روبرو هست، رسالت سخت‌تری است. 

وی با اشاره به هوش مصنوعی در حوزه رسانه گفت: با وجود این مهم تکلیف اهالی رسانه سخت‌تر و پیچیده‌تر شده و فضای مجازی پر از اتفاقات به‌روز شده جدید است.

معاون حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق رسالت خود برای تطبیق با شرایط جدید، نام بخش مطبوعات خود را به معاونت رسانه و تبلیغات تغییر داده است. 

هاشمی، از راه‌اندازی اداره‌کل پیام‌رسان‌های اجتماعی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و افزود: برای سواد رسانه هم بخش مرتبط در وزارت شکل خواهد گرفت. 

به گفته وی، در حوزه صوت و تصویر فراگیر، برای سلامت محتوا و قوت رسانه‌ای در پلتفرم‌های مربوطه برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده است. 

جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تمامی فیلم‌های سینمایی داخلی و خارجی در مجموعه سینمایی وزارت پالایش و تأیید می‌شود. 

هاشمی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام تلاش خود را برای تطبیق با شرایط روز به‌کار گرفته است، گفت: رسانه‌ها از کورس اطلاع‌رسانی نباید عقب بیفتند و اثر مخاطب را از دست ندهند، لذا با به‌روز کردن فناوری، رسانه هم باید تازگی خبر را حفظ کنند. 

وی ضمن تأکید بر گرامیداشت مقام استاد معتمدنژاد گفت: تکریم این شخصیت‌ها اثرگذار است.

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.