about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی، دستیار یا دشمن ما؟

هنوز هیچکس نمی‌داند که چه سرنوشتی در انتطار جهان و هوش مصنوعی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اپل و گوگل از آن دسته شرکت‌هایی بودند که با نوآوری‌های بی‌حد و مرز، اعتبار زیادی را از آن خود کرده‌اند. آن‌ها اخیراً از ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی برای کمک به فروش جدیدترین تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند خود استفاده کرده‌اند. از طرفی جهش هوش مصنوعی راهی مناسب برای اطمینان سهام‌دارانی است که شرکت‌هایشان سالیان سال هیچ فناوری اختصاصی قابل توجهی را تولید نکرده بودند.

اشتباهات بازاریابی، اعتبار اپل و گوگل را زیر سوال برد

با این حال، تبلیغ جدید آیپد اپل به دلایل اشتباه این هفته سروصدا به‌پا کرد. این تبلیغ از ویژگی‌هایی می‌گفت که به لطف هوش مصنوعی در باریک‌ترین و قوی‌ترین آی‌پد جدید اپل وجود دارد و به سرعت خشم آنلاین را برانگیخت. فیلم‌سازی به نام آصف کاپادیا گفت:« این صادقانه‌ترین استعاره از کاری است که شرکت‌های فناوری با هنرمندان، موسیقی‌دانان، سازندگان، نویسندگان و فیلم‌سازان انجام می‌دهند.»

 

حتی اپل به شکلی نادر روز پنجشنبه برای این تبلیغ عذرخواهی کرد و گفت هدفش این بود که از روش‌های پیشنهادی خود کاربران استفاده کنند، اما نتیجه این ویدئو جالب به‌نظر نرسیده و بابت آن ابراز تاسف کرده است؛ حتی اوایل هفته گذشته مدیر عامل شرکت اپل گفت تراشه M۴ فوق‌العاده قدرتمند اپل به ابزارهای جدید هوش مصنوعی این شرکت قدرت می‌دهد.

از طرفی دیگر، این سوال بوجود می‌آید که آیا شخص دیگری غرق تبلیغات پیکسل گوگل می‌شود؟ تبلیغاتی که به نظر می‌رسد از نرم‌افزار ویرایش عکس هوش مصنوعی برای فریب طرفداران خود استفاده کرده‌است. به عنوان مثال در یکی از این تبلیغات، فردی کودک خود را به سمت بالا پرتاب می‌کند و به دلایلی نامعلوم هوش مصنوعی فاصله پرتاب را در تصویر ثبت شده بیشتر می‌کند. با چنین تبلیغات بی‌معنی و مفهوم، احتمالا گوگل بدون هیچ تأملی تنها به این به فکر کرده است که برای ترغیب مشتریان چه کاری می‌تواند انجام دهد.

 

تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها اختراع شده‌اند تا تجربه زندگی ما را بهبود ببخشند، تا با ترکیبی از دوربین و رایانه، با خیال راحت از خانه خارج شویم، به طبیعت و یا هرجای دیگر برویم و با افراد ملاقات کنیم. از نظر تئوری، تلفن‌ها و تبلت‌های ما حتی با هوش مصنوعی مفیدتر می‌شوند و به عنوان دستیاری عمل می‌کنند که می‌توانند تمام کارهای خسته‌کننده‌ای را که ما نمی‌خواهیم انجام دهیم، انجام دهند.

به گفته طرفداران هوش مصنوعی، دنیایی در آینده‌ای نه چندان دور وجود دارد که ما می‌توانیم به سادگی به سیری یا گوگل بگوییم صبحانه معمولی ما را از کافی‌شاپ نزدیک محل کار سفارش دهد تا ما 10 دقیقه بعد آن را از کافی‌شاپ تحویل بگیریم و ربات بدون هیچگونه ممانعتی این کار را انجام دهد.

 

با این حال، ما هنوز در چنین دنیایی نیستیم. کاربردهای امروز هوش مصنوعی محدود و ضعیف هستند و فعلا فقط تصاویر تحریف‌شده خوراک رسانه‌های احتماعی می‌شوند. انتظار می‌رود اپل ابزارهای مشابه ChatGPT خود را معرفی کند که می‌تواند جستجوهای اینترنتی شما تحت تاثیر قرار دهد. اما باید در نظر داشت که ربات‌های هوش مصنوعی مولد نیز مستعد پاسخ‌های اشتباه هستند.

شاید زمانی خواهد رسید که هوش مصنوعی تمام اطلاعات تولید شده توسط انسان را فراگرفته است و شروع به بالا بردن متون مصنوعی خود می‌کند؛ درست مانند ماری که دم خودش را می‌خورد. بنابراین، درحال حاضر هیچکس نمی‌داند که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد؛ اما لزوما نباید هوش مصنوعی را از بین ببریم و طوری وانمود کنیم که انگار هرگز وجود نداشته است.

موضوع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.