about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس دبی درمورد هدف قرار گرفتن کاربران واتس‌اپ و تلاش برای سرقت اطلاعات شخصی توسط هکرها هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه الخلیج گزارش داد که پلیس دبی کمپینی را برای تعقیب هکرهای هدف قرار دهنده کاربران تلفن‌های هوشمند از طریق برنامه واتس‌اپ آغاز کرده و هشدار داده که مجرمان در تلاش برای سرقت اطلاعات شخصی و به دست آوردن اطلاعات کارت بانکی قربانیان هستند.

علی الیماحی (Ali Al Yamahi)، مدیر اداره مبارزه با جرایم سایبری در اداره کل تحقیقات جنایی پلیس دبی، از ساکنان خواست تا هرگونه تلاش برای هک کردن دستگاه‌های خود یا نقض حریم خصوصی دیجیتال خود را جدی بگیرند و تأکید کرد که گزارش سریع نقش مهمی در شناسایی مجرمان و محافظت از قربانیان در برابر باج‌گیری یا سرقت اطلاعات دارد.

الیماحی گفت:

«برخی کلاهبرداران از تکنیک‌های پیچیده مهندسی اجتماعی برای ترغیب قربانیان به اشتراک‌گذاری اطلاعات بانکی خود استفاده و از اعتماد عمومی به نهادهای رسمی سوءاستفاده می‌کنند. «eCrime.ae» پلتفرم رسمی برای گزارش چنین حوادثی به پلیس دبی است و به کاربران اجازه می‌دهد تا شکایات خود را به صورت الکترونیکی در عرض چند دقیقه ثبت و شواهدی مانند پیام‌های مشکوک یا لینک‌های فیشینگ را پیوست کنند.»

همچنین می‌توان گزارش‌ها را از طریق برنامه پلیس دبی ثبت کرد که افراد را قادر می‌سازد پرونده‌ها را مستقیماً از تلفن‌های هوشمند خود ارسال کنند. او افزود که تمام شکایات با محرمانگی کامل رسیدگی می‌شوند و تیم‌های تخصصی داده‌ها را تجزیه و تحلیل و منشأ حملات سایبری را با استفاده از پزشکی قانونی دیجیتال پیشرفته ردیابی می‌کنند.

وی اظهار داشت:

«تیم‌های مجری قانون ما از قابلیت‌های فنی و قانونی لازم برای مقابله با جرایم سایبری برخوردار هستند. از مردم می‌خواهیم که از نظر دیجیتالی هوشیار باشند، از دانلود برنامه‌ها از منابع تأیید نشده خودداری و سیستم‌های تلفن را مرتباً به‌روزرسانی کنند.»

به ساکنان دبی توصیه شد که از رمزهای عبور قوی استفاده و احراز هویت دو عاملی را فعال کنند و در صورت مواجهه با اخاذی آنلاین یا هک دستگاه، هرگز از تماس با مقامات از طریق پلتفرم‌های رسمی یا مراجعه به نزدیک‌ترین ایستگاه پلیس دریغ نکنند.

عبدالله الشحی (Abdullah Al Shehhi)، مدیر اداره تحقیقات سایبری پلیس دبی، گفت که مجرمان سایبری به طور فزاینده‌ای فریبکار شده‌اند و اغلب پیام‌های واتس‌اپ را از نام‌های آشنا یا مخاطبین خود ارسال می‌کنند تا قربانیان را به کلیک روی لینک‌های مخرب ترغیب کنند. او توضیح داد که پس از کلیک روی لینک، هکرها تلاش می‌کنند به حساب واتس‌اپ و اطلاعات شخصی کاربر دسترسی پیدا کنند.

وی تصریح کرد:

«برخی کلاهبرداران با استفاده از نام‌ها یا شماره‌های آشنا درخواست اطلاعات کارت بانکی می‌کنند تا معتبر به نظر برسند. مردم باید محتاط باشند و از تعامل با چنین پیام‌هایی خودداری کنند.»

الشیحی همچنین نسبت به پاسخ دادن به تماس‌های تلفنی کلاهبرداری یا کلیک بر روی وب‌سایت‌های جعلی که در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند و از رویدادهای مهم و مناسبت‌های عمومی سوءاستفاده می‌کنند تا کاربران را با پیشنهادات و خدمات دروغین فریب دهند، هشدار داد و تأکید کرد که کلاهبرداران همچنان تاکتیک‌های خود را برای فریب قربانیان و به دست آوردن اطلاعات بانکی حساس تکامل می‌دهند. این داده‌ها بعداً برای برداشت غیرقانونی وجوه استفاده می‌شوند.

پلیس دبی به ساکنان توصیه کرد که هرگز اطلاعات محرمانه مانند جزئیات حساب، رمزهای عبور بانکداری آنلاین، پین‌های خودپرداز یا شماره‌های CVV را با کسی به اشتراک نگذارند و تأکید کرد که کارمندان قانونی بانک هرگز چنین اطلاعاتی را درخواست نخواهند کرد.

مقامات اماراتی همچنین توصیه کردند که نرم‌افزار امنیت سایبری را فعال کنند که قادر به مسدود کردن وب‌سایت‌های مضر و بدافزارهایی است که برای سرقت پس‌انداز طراحی شده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.