about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌ها، اداره تحقیقات فدرال، و مرکز جرایم سایبری وزارت دفاع هشدار دادند که احتمال حمله هکرهای ایرانی به نهادهای آمریکایی وجود دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این سه آژانس طی یک بیانیه مشترک به سازمان‌های مستقر در ایالات متحده هشدار دادند که عوامل سایبری، که در بخش خصوصی به نام‌های پایونیر کیتن (Pioneer Kitten)، یو ان سی ۷۵۷ (UNC757)، پاراسایت (Parisite)، روبیدیوم (Rubidium) و لمون سند استورم (Lemon Sandstorm) شناخته می‌شون"، سازمان‌های آمریکایی را در چندین بخش مختلف هدف قرار داده و از آن‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

این بخش‌ها شامل آموزش، مالی، بهداشت و درمان، دفاع و همچنین نهادهای دولتی و محلی می‌شود.

اف بی آی ارزیابی کرده است که این عوامل سایبری با دولت ایران ارتباط دارند و به یک شرکت فناوری اطلاعات (IT) ایرانی وابسته هستند.

عملیات‌های سایبری مخرب آن‌ها به منظور اجرای حملات باج‌افزاری برای دسترسی به شبکه‌ها و توسعه آن انجام می‌شود.

این عملیات به عوامل سایبری مخرب کمک می‌کند تا با دیگر عوامل وابسته همکاری کرده و به اجرای حملات باج‌افزاری ادامه دهند.

این هشدار تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و روش‌های مورد استفاده توسط این تهدیدکنندگان و شاخص‌های نفوذ را نیز تشریح می‌کند.

همچنین به سازمان‌ها توصیه می‌کند که اقدامات پیشگیرانه‌ای که در هشدار ارائه شده را دنبال کنند تا بتوانند در برابر این فعالیت‌ها از خود و سیستم‌هایشان دفاع کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.