about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این موضوع را تحلیل‌گر بلاک‌چین معروف، زک ایکس بی تی (ZachXBT)، گزارش داد.

پس از افشای این حادثه، گروه مجرم سایبری گنجشک درنده (با نام انگلیسی Predatory Sparrow) که حامی رژیم صهیونیستی است، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

هکرها نوبیتکس را متهم کردند که به ایران برای دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کند و ادعا کردند دولت ایران از این پلتفرم به‌عنوان بخشی از زیرساخت‌های مالی و نظامی خود استفاده می‌کند.

این گروه هشدار داد که ظرف ۲۴ ساعت آینده کد منبع داخلی و داده‌های نوبیتکس را منتشر خواهد کرد و به کاربران اخطار داد که دارایی‌های باقی‌مانده در پلتفرم پس از آن زمان در معرض خطر قرار خواهند گرفت.

نوبیتکس در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس (X) ضمن تأیید «یک مشکل امنیتی» اعلام کرد که در حال بررسی موضوع است، اما درباره ادعاهای این گروه یا میزان نشت داده‌ها اظهارنظری نکرد.

در بیانیه نوبیتکس آمده است:

تیم فنی ما علائمی از دسترسی غیرمجاز به بخشی از زیرساخت گزارش‌گیری و کیف پول گرم (Hot Wallet) را شناسایی کرد. بلافاصله پس از کشف، تمامی دسترسی‌ها متوقف شد و تیم‌های امنیتی ما به‌طور دقیق در حال بررسی ابعاد این حادثه هستند.

این صرافی به کاربران اطمینان داد که بیشتر دارایی‌ها طبق استانداردهای ذخیره‌سازی سرد (Cold Storage) در امنیت کامل هستند و حادثه پیش‌آمده تنها بخشی از دارایی‌های موجود در کیف پول‌های گرم را تحت تأثیر قرار داده است.

نوبیتکس همچنین اعلام کرد که برای بررسی دقیق‌تر، وب‌سایت و اپلیکیشن خود را به‌طور موقت غیرفعال کرده است.

این شرکت افزود:

نوبیتکس مسئولیت کامل این حادثه را می‌پذیرد و به کاربران اطمینان می‌دهد که تمام خسارات وارده از طریق صندوق بیمه و منابع داخلی نوبیتکس جبران خواهد شد.

گروه گنجشک درنده روز گذشته نیز مسئولیت یک حمله سایبری گسترده به بانک سپه را بر عهده گرفت.

این گروه مدعی شد که داده‌های این بانک را نابود کرده و آن را متهم کرد که در تأمین مالی فعالیت‌های نظامی ایران نقش دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.