about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دهکده بلژیکی بریندانک، محل کارخانه آبجوسازی دوول مورتگات که هفته گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفت، اکنون با یک حادثه دوم روبرو است که رست کننده‌‌های قهوه محلی کافی بیرز را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، تاثیر این حادثه بر شرکت بیرز (Beyers) هنوز مشخص نیست؛ اما پلیس تأیید کرده است که تحقیقات در حال انجام است و متخصصان یک واحد جرایم رایانه ای در محل حاضر شده اند.

اگرچه حملات سایبری نسبتاً رایج هستند، اما نزدیکی زمانی و جغرافیایی حوادث دوول (Duval) و بیرز غیرعادی است؛ چرا که این شرکت‌ها تقریباً در همان زمان مورد حمله قرار گرفتند و کمتر از یک مایلی همدیگر مستقر هستند.

بیرز، بزرگترین دستگاه رست قهوه در بلژیک است و بیش از 200 کارمند در پنج کشور مختلف دارد و علاوه بر تاسیسات در نزدیکی بریندانک (Breendonk)، کارخانه تولید دیگری نیز در ایتالیا دارد.

دوول یک صادر کننده بین المللی آبجو است.

یک سخنگوی این شرکت تأیید کرد که در نتیجه این حمله، تولید در تمام سایت‌های بلژیکی آن و سایت خود آن در ایالات متحده متوقف شده است.

وی در ادامه افزود:

ما مطمئن هستیم که به زودی می توانیم تولید را از سر بگیریم. در این میان، موجودی کافی وجود دارد، بنابراین مصرف کنندگان دوول نگران نباشند.

پلیس نیز بیان کرد که این حوادث تحت پرونده های جداگانه بررسی می شود، اگرچه پرونده ها از نظر شباهت با یکدیگر مقایسه می شوند.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.