about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیسیون شرکت ها و مالکیت معنوی که ثبت کسب و کار و حقوق مالکیت معنوی را برای آفریقای جنوبی انجام می دهد، این حمله را "منزوی" خواند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در پی حمله سایبری اخیر به آژانس شرکت‌ها و مالکیت معنوی (CIPC) در آفریقای جنوبی، داده‌های حساس کسب‌وکارها و افراد در این کشور همچنان در خطر است.

این آژانس که داده‌های ثبت و مالکیت معنوی کسب‌وکارها را در این کشور مدیریت می‌کند، اطلاعات کمی در مورد اینکه چه داده‌هایی در حمله سایبری این ماه در معرض خطر قرار گرفته‌اند، به اشتراک گذاشته است.

آژانس همچنین به یک رسانه آفریقای جنوبی گفت که این حمله که اطلاعات شخصی کارکنان و مشتریانش را به خطر می‌اندازد، "منزوی" بوده و اقداماتی را برای اطمینان از محافظت از سیستم‌ها و پلتفرم‌های این آژانس از دسترسی و سوء استفاده غیرقانونی و یا غیرمجاز که برای انجام معاملات در دسترس مشتریانش باشد، انجام خواهد داد.

در همین حال، کارشناسان امنیتی نگران نبود جزئیات در مورد داده های افشا شده در حمله و عواقب مصالحه هستند.

ریچارد فراست، رئیس شرکت مشاوره دهنده حوزه امنیت سایبری آرماتا، بیان کرد:

نبود شفافیت در مورد نوع داده‌هایی که به سرقت رفته است، نگرانی بزرگی است. برخی از این اطلاعات هرگز نباید در دسترس عموم قرار گیرد، چه برسد به اینکه در دست هکرها باشد.

او خاطرنشان کرد که اطلاعات شخصی در مورد مدیران آژانس شرکت‌ها و مالکیت معنوی و همچنین سایر داده های حساس ممکن است مورد سوء استفاده قرار گیرد.

فراست در ادامه افزود:

هر شرکت آفریقای جنوبی باید با مشتریان خود تماس بگیرد. خطرات باید برجسته شوند، اقدامات پیشگیرانه توضیح داده شوند و مشتریان باید تشویق شوند تا هیچ درخواست مشکوکی را تأیید نکنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.