about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروهی که در حال کمک به ایجاد زمینه‌سازی برای دولت آینده دونالد ترامپ است، اعلام کرد که سیستم‌های کامپیوتری‌اش مورد نفوذ قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این دومین مورد شناخته‌شده‌ای است که افراد حامی رئیس‌جمهور پیشین آمریکا هدف حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

مؤسسه سیاستی اول آمریکا یا امریکا فرست (America First)، هفته گذشته این نفوذ را کشف کرد.

این سازمان از ذکر جزئیات در مورد موادی که به خطر افتاده‌اند، خودداری کرد.

مارک لاتر، رئیس ارتباطات این سازمان، در بیانیه‌ای اظهار کرد:

به عنوان گروه پیشرو در جنبش "اول آمریکا"، جای تعجب نیست که عوامل خارجی خصمانه سعی کنند به فناوری اطلاعات ما نفوذ کنند. تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های این عامل تهدید مشابه فعالیت‌های حمایت‌شده از سوی دولت‌ها است که مشاهده کرده‌ایم و این به ما اجازه می‌دهد که سریعاً اقدام به اصلاح و پاسخ‌گویی کنیم.

ای موسسه یکی از چندین گروهی است که پس از ترک دفتر ترامپ تشکیل شده‌اند تا به ایجاد زمینه برای دولت بعدی جمهوری‌خواهان کمک کنند.

این گروه در حال انتشار راهنماهای سیاستی و نگارش دستورهای اجرایی و پیش‌نویس‌های قانون‌گذاری برای ترامپ است تا در صورت پیروزی، بتواند آنها را اجرا کند.

این گروه تحت رهبری بروک رولینز قرار دارد که پیش‌تر ریاست شورای سیاست داخلی ترامپ را بر عهده داشت و به طور گسترده‌ای انتظار می‌رود که در صورت پیروزی دوباره ترامپ، یکی از نامزدهای سمت‌های عالی باشد.

لیندا مک‌ماناین از دیگر اعضای این گروه است که ریاست اداره کسب‌وکارهای کوچک ترامپ را بر عهده داشت و اکنون ریاست تیم انتقال ترامپ را به‌عهده دارد.

این نفوذ گزارش‌شده در حالی رخ داده که مقامات ادعا کرده‌اند که هکرهای ایرانی به کمپین ترامپ و حساب‌های ایمیل برخی حامیان او حمله کرده و برخی موارد را به سرقت برده‌اند.

سه عامل ایرانی به خاطر این حمله سایبری متهم شده‌اند.

اف بی آی تا روز شنبه از اظهار نظر در مورد نفوذ گزارش‌شده اخیر خودداری کرده بود.

این نفوذ نخستین بار توسط خبرگزاری پولیتیکو (Politico) گزارش شده بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.