about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرهای کره شمالی بدافزار جدید «دوریان» را برای هدف قرار دادن شرکت‌های رمزنگاری کره جنوبی مستقر کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گزارش اخیر شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky) نشان می‌دهد که هکرهای کره شمالی، به ویژه گروه کیمسوکی (Kimsuky)، از یک بدافزار جدید و قابل توجه به نام دوریان (Durian) برای انجام حملات علیه شرکت‌های ارز دیجیتال کره جنوبی استفاده کرده‌اند. این حملات که به عنوان حملات مداوم توصیف می‌شوند، از نرم‌افزار امنیت قانونی که منحصراً توسط شرکت‌های رمزنگاری در کره جنوبی استفاده می‌شود، بهره‌برداری می‌کنند.

بدافزار دوریان که قبلاً برای جامعه امنیت سایبری ناشناخته بود، به عنوان نصب کننده‌ای عمل می‌کند که مجموعه‌ای از بدافزارها، از جمله یک درب پشتی به نام «AppleSeed»، یک ابزار پروکسی سفارشی به نام «LazyLoad» و دیگر ابزارهای قانونی مانند «Chrome Remote Desktop» را اجرا می‌کند. کسپرسکی خاطرنشان کرد که دوریان دارای عملکرد درب پشتی جامعی است که امکان اجرای دستورات تحویل‌شده، دانلود فایل‌های اضافی و استخراج داده‌ها را فراهم می‌کند.

کسپرسکی همچنین ادعا کرد که LazyLoad، ابزار پروکسی مورد استفاده دوریان، قبلاً با «Andariel»، یک زیر گروه در کنسرسیوم هک کره شمالی گروه لازاروس (Lazarus Group) مرتبط بوده که نشان دهنده ارتباط احتمالی بین کیمسوکی و گروه لازاروس است.

به گفته محققان، تنها در سال 2023، لازاروس مسئول غارت بیش از 309 میلیون دلار بود که تقریباً 17 درصد از کل وجوه دزدیده شده در آن سال را تشکیل می‌داد. طبق گزارش شرکت امنیت سایبری «Immunefi»، بیش از 1.8 میلیارد دلار ارزهای دیجیتال در طول سال 2023 قربانی هک‌ها و سوءاستفاده‌ها شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.