about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

محققان یک کمپین جدید را مشاهده کرده‌اند که شرکت‌های کشتیرانی در آمریکای شمالی را هدف قرار می‌دهد و انواع مختلفی از بدافزارها را توزیع می‌کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت امنیت سایبری پروف پوینت (Proofpoint) از اواخر ماه می این فعالیت‌ها را ردیابی کرده و اعلام کرده است که نمی‌تواند این حملات را به یک عامل تهدید خاص نسبت دهد، اما احتمال می‌دهد که این گروه به‌احتمال زیاد انگیزه مالی داشته باشد.

برای دسترسی به قربانیان خود، هکرها از حساب‌های ایمیل معتبر و هک‌شده متعلق به شرکت‌های حمل‌ونقل و کشتیرانی استفاده کرده و در مکالمات ایمیلی موجود لینک‌ها و پیوست‌های مخرب ارسال می‌کنند.

بدافزارهایی که از طریق این حملات توزیع می‌شوند شامل لوما استیلر (Lumma Stealer)، استیل سی (StealC)، دانا بات (DanaBot) و آرک کلاینت۲ (Arechclient2) هستند که همگی برای سرقت اطلاعات از دستگاه‌های قربانیان طراحی شده‌اند.

شرکت پروف پوینت حداقل ۱۵ حساب ایمیل هک‌شده که در این کمپین استفاده شده‌اند را شناسایی کرده است، اما هنوز مشخص نیست که هکرها چگونه به این حساب‌ها دسترسی پیدا کرده‌اند.

در برخی از حملات، هکرها همچنین نرم‌افزارهای معتبر مورد استفاده در مدیریت عملیات حمل‌ونقل و ناوگان، از جمله سامسارا (Samsara)، ای ام بی لاجستیک (AMB Logistic) و آسترا تی ام اس (Astra TMS) را جعل کرده‌اند.

محققان نام قربانیان خاصی را که تحت تأثیر این حملات قرار گرفته‌اند اعلام نکرده‌اند، اما اظهار داشتند که این قربانیان شامل تعداد کمی از مشتریان در صنایع حمل‌ونقل و لجستیک در آمریکای شمالی هستند.

محققان عنوان کردند:

عوامل تهدید به‌طور فزاینده‌ای طعمه‌هایی را طراحی می‌کنند که واقعی‌تر به نظر برسند تا گیرندگان را ترغیب کنند روی لینک‌ها کلیک کرده یا پیوست‌ها را دانلود کنند.

گزارش نشان می‌دهد که هدف‌گیری خاص و نفوذ به سازمان‌های حمل‌ونقل و لجستیک و همچنین استفاده از طعمه‌هایی که نرم‌افزارهای اختصاصی صنعت را جعل می‌کنند، حاکی از آن است که این عوامل قبل از شروع کمپین‌های خود، تحقیقاتی در مورد عملیات شرکت‌های هدف انجام می‌دهند.

محققان همچنین اضافه کردند که زبان مورد استفاده در طعمه‌ها و محتوا نشان‌دهنده آشنایی با جریان‌های کاری معمول در کسب‌وکارها است.
 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.