about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت دیالیز کلیه داویتا اعلام کرد که یک حمله باج‌افزاری در روز شنبه موجب اختلال در بخشی از عملیات این شرکت شده و بخش‌هایی از شبکه آن را رمزگذاری کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت صبح دوشنبه وقوع این حادثه را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) اطلاع و هشدار داد که برنامه‌های اضطراری به اجرا درآمده‌اند، اما مراقبت از بیماران همچنان ادامه دارد.

مسئولان شرکت توضیح دادند:

پس از شناسایی حادثه، بلافاصله پروتکل‌های پاسخگویی فعال شد و اقدامات محدودکننده‌ای اتخاذ شد، از جمله ایزوله‌سازی پیش‌گیرانه سیستم‌های آسیب‌دیده. با این حال، این رخداد بر برخی از عملیات‌های ما تأثیر گذاشته است. در حالی که اقداماتی موقتی برای بازیابی برخی عملکردها انجام داده‌ایم، اما نمی‌توانیم مدت زمان یا گستره اختلال را در حال حاضر برآورد کنیم.

داویتا (DaVita) اعلام کرده که هنوز خیلی زود است که بتوان تأثیر کلی این حمله بر شرکت را مشخص کرد.

این شرکت که سال گذشته ۱۲.۸ میلیارد دلار درآمد داشته، یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات مراقبت از کلیه در جهان به‌شمار می‌رود؛ با حدود ۲۸۱۱۰۰ بیمار در ۳۱۶۶ مرکز دیالیز سرپایی در سراسر جهان.

داویتا  بیش از ۲۵۰۰ مرکز در ایالات متحده و صدها مرکز دیگر در ۱۳ کشور دیگر دارد.

عملکرد اصلی این شرکت، درمان بیماران دچار نارسایی کلیه در مرحله نهایی است که نیاز به دیالیز سه‌بار در هفته دارند، تا زمانی که کلیه جدیدی پیوند زده شود.

تا صبح دوشنبه، هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته بود.

همچنین شرکت در پاسخ به این‌که چه گروهی این حمله را انجام داده و آیا مبلغ باج پرداخت خواهد شد یا خیر، اظهار نظری نکرد.

کارشناسان امنیت سایبری در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۰۰ حمله باج‌افزاری به سازمان‌های حوزه سلامت را ثبت کرده‌اند که ده‌ها بیمارستان، کلینیک، آزمایشگاه و سایر مراکز درمانی را با مشکلات عملیاتی مواجه کرده‌اند.

شرکت مایکروسافت ماه گذشته هشدار داد که حملات باج‌افزاری همچنان بزرگ‌ترین تهدید برای بیمارستان‌های مناطق روستایی هستند، زیرا این مراکز هم از نظر مالی برای پرداخت باج ضعیف‌ترند و هم اختلال در خدمات آن‌ها می‌تواند مستقیماً جان بیماران را به خطر بیاندازد.

کیت بنکن، یکی از مسئولان مایکروسافت، بیان کرد:

حملات باج‌افزاری اغلب تبدیل به نقطه بحرانی برای تعطیلی مراکز درمانی می‌شوند، و این موضوع نه‌تنها بیمارستان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بلکه جوامعی که به آن خدمات وابسته‌اند را نیز با پیامدهایی بالقوه مرگبار مواجه می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.