about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بخش حمل و نقل دریایی با افزایش حملات سایبری مرتبط با هکرهای حمایت‌شده توسط دولت‌ها مواجه است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان،‌این صنعت سال گذشته شاهد حداقل 64 حادثه سایبری بوده است.

این گزارش به نقل از تحقیقاتی توسط دانشگاه علوم کاربردی NHL Stenden هلند نشان می‌دهد که در سال 2013 تنها سه حادثه و در سال 2003 هیچ حادثه‌ای رخ نداده است.

این مطالعه نشان داد که بیش از 80% از حوادث ثبت شده از سال 2001 که شامل یک مهاجم شناخته‌شده بودند، منشأ آن‌ها از روسیه، چین، کره شمالی یا ایران بوده است.

گای پلتن، دبیرکل اتاق بین‌المللی کشتیرانی، که نماینده مالکین کشتی‌هایی است که حدود 80% از ناوگان تجاری جهان را کنترل می‌کنند، بیان کرد:

سیستم بزرگی که از زمان جنگ جهانی دوم به حمل و نقل سود رسانده است، هرگز مانند امروز در معرض تهدید قرار نگرفته است.

این گزارش همچنین اشاره کرد که کارشناسان حمل و نقل هشدار می‌دهند که این صنعت که از آغاز خود با تهدید فیزیکی دزدان دریایی روبرو بوده است، برای مواجهه با تهدیدات آنلاین آماده نیست.

استیون مک‌کومبی، استاد امنیت فناوری اطلاعات دریایی در دانشگاه NHL Stenden، اظهار کرد:

هزینه‌های فناوری اطلاعات در بخش دریایی بسیار پایین است.

مک‌کومبی افزود که مالکان کشتی به دنبال افرادی با دانش دریایی و دانش امنیت سایبری هستند، اگرچه این گروه بزرگ نیستند.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که صنایع در سراسر جهان با افزایش حوادث امنیت سایبری روبرو هستند و PYMNTS، حتی قبل از وقوع تعدادی از حوادث برجسته، در ابتدای ماه جاری میلادی اشاره کرد که سال 2024 به عنوان "سال حمله سایبری" در حال شکل‌گیری است.

تحقیقات از گزارش اطلاعاتی PYMNTS با عنوان "مدیریت تقلب در تراکنش‌های آنلاین" نشان می‌دهد که اکثر بازرگانان تجارت الکترونیک در سال گذشته با حملات سایبری یا سرقت داده‌ها مواجه شده‌اند.

هشتاد و دو درصد از این کسب‌وکارها در این مدت حمله‌ای را تجربه کرده‌اند و 47% گفته‌اند که حملات و سرقت، باعث از دست دادن درآمد و مشتریان آنها شده است.

مایکل شیرر، مدیر ارشد راه‌حل‌ها در شرکت هوش مصنوعی هاوک (Hawk AI)، در مصاحبه با PYMNTS تصریح کرد:

این اساساً یک بازی خصمانه است؛ مجرمان به دنبال کسب درآمد هستند و جامعه مالی نیاز به محدود کردن این فعالیت دارد. آنچه اکنون متفاوت است این است که هر دو طرف به فناوری‌های واقعاً چشمگیری مجهز هستند.

شیرر در پایان افزود:

در طرف خودکارسازی، همه چیز درباره داده است. همه چیز در مورد سازماندهی و اتصال داده‌های شما به همدیگر است، درک سیگنال‌هایی که دارید تا بتوانید یک زمینه غنی‌تر بسازید و تصمیمات بهتری بگیرید. اما باید آن اطلاعات را در اختیار داشته باشید و باید آن‌ها را به هم متصل کنید. این گام اول است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.