about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک بازار آنلاین برای فروش مواد مخدر و کالاهای غیرقانونی دیگر در کشورهای اسکاندیناوی توسط نهادهای اجرایی سوئد و فنلاند تعطیل شد و سرورهای آن توقیف شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بازار سیپولیتی که در فوریه ۲۰۲۳ در شبکه تور (Tor) راه‌اندازی شد، در ابتدا بر فنلاند تمرکز داشت و سپس به سایر کشورهای اسکاندیناوی گسترش یافت.

نسخه قبلی این بازار در آوریل ۲۰۱۹ ایجاد شده بود، اما در دسامبر ۲۰۲۰ توسط گمرک فنلاند و مقامات لهستانی تعطیل شده بود.

مقامات فنلاند اعلام کردند که تحقیقات آن‌ها هویت مدیر هر دو سایت و همچنین دیگر افرادی که به‌عنوان مدیران و پشتیبانی مشتریان خدمت می‌کردند را شناسایی کرده است.

پلیس‌ها همچنین توانستند افراد فروشنده و خریدار در این پلتفرم را شناسایی کنند.

گمرک فنلاند عنوان کرد که با پلیس سوئد، یوروپل و واحدهای پلیس در فنلاند همکاری کرده و افزود که تحقیقات آن‌ها همچنان در جریان است.

مقامات بیان نکردند که آیا این تعطیلی با دستگیری همراه بوده یا خیر، اما سرورهای شبکه پلتفرم توقیف و سایت تور آن بسته شد.

بر اساس گزارش گمرک فنلاند، مدیر این پلتفرم، که نامش فاش نشد، به کسب درآمد بیش از ۱.۳ میلیون یورویی (معادل حدود ۱.۴ میلیون دلار) در طول زمان فعالیت سایت افتخار می‌کرد.

کاربران این پلتفرم به هر دو زبان فنلاندی و انگلیسی معامله می‌کردند.

هانو سینکونن، مدیر بخش اجرایی گمرک فنلاند، اظهار کرد که این تعطیلی یکی از چندین اقدام مشابه توسط آژانس او بوده است.

سینکونن تصریح کرد:

در طول سال‌ها، ما در گمرک فنلاند با استفاده از روش‌های مختلف به طور مؤثری در فعالیت‌های جنایی در دارک وب مداخله کرده‌ایم.

الکس کوسوی، مدیر ارشد امنیتی بیت‌دیفندر تاکید کرد که محققان آن‌ها اطلاعاتی برای کمک به گمرک فنلاند در تحقیقات این پلتفرم ارائه داده‌اند.

کوسوی توضیح داد که این عملیات باید به‌عنوان پیامی برای مجرمانی که معتقدند دارک وب اقدامات آن‌ها را پنهان کرده و ناشناس بودن آن‌ها را تضمین می‌کند، عمل کند.

او در ادامه افزود:

اگر آن‌ها هدف یک اقدام بین‌المللی قرار بگیرند، نمی‌توانند پنهان شوند.

سال گذشته، مقامات فنلاند با یوروپل برای تعطیلی یک بازار دیگر در دارک وب به نام پیلوپوتی (PIILOPUOTI) همکاری کرده بودند.

بر اساس بیانیه‌ای از گمرک فنلاند، این پلتفرم نیز در شبکه تور فعالیت می‌کرد و به افراد اجازه می‌داد مواد مخدر و ابزار مرتبط با آن را به فنلاند قاچاق کرده و بفروشند.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.