about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

چین و دانمارک همکاری در زمینه هوش مصنوعی و نوآوری را گسترش می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، در سفری به کپنهاگ، آمادگی چین را برای تقویت همکاری با دانمارک در زمینه‌هایی از جمله اقتصاد سبز، نوآوری و هوش مصنوعی ابراز کرد.

 وانگ این اظهارات را در دیدار با پادشاه دانمارک، فردریک دهم و همچنین مذاکرات جداگانه‌ای با وزیر امور خارجه دانمارک، لارس لوک راسموسن، بیان کرد.

 وانگ در دیدار با پادشاه فردریک دهم، بر روابط دیرینه چین و خانواده سلطنتی دانمارک تأکید و به سفرهای قبلی دو کشور اشاره کرد و آنها را نمادی از احترام و دوستی متقابل توصیف کرد.

 پادشاه فردریک دهم گفت: 

 روابط دوجانبه همچنان به طور مثبت درحال‌توسعه است و تجارت فعال و تبادلات مردمی را برجسته می‌کند. خانواده سلطنتی دانمارک آماده حمایت از همکاری‌های نزدیک‌تر، از جمله در هوش مصنوعی و سایر زمینه‌های موردعلاقه متقابل است.

 وانگ همچنین در سفر خود به کپنهاگ بر اهمیت تبادلات مردمی به‌عنوان پایه و اساس دوستی دوجانبه تأکید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.